Zaxi Restaurant İle Yemeksepeti İşbirliği

0
699
Zaxi_Yeni_Menü

Fine-dining restoran anlayışına farklı bir bakış açısı getiren Zaxi Restaurant, lezzetli menülerini Yemeksepeti ile yaptığı işbirliğiyle evlere ve iş yerlerine sunuyor.

Türkiye’nin ve İstanbul’un en iyi lüks otellerinin mutfaklarını yönetmiş Baş Aşçı Arif Kemal Doğan tarafından oluşturulan zengin menüde, Türk ve dünya mutfağından çeşitler ve birbirinden özgün tarifler yer alıyor.

Son yıllarda kültürel anlamda önemli hareketlenme yaşayan Maslak’ın yıldızı Zaxi Restaurant oldu. Türk ve dünya mutfağından lezzetlerin yer aldığı zengin menüsüyle artık Yemeksepeti’nde!

Zaxi, zarafeti, lüksü ve samimiyeti şehrin enerjisi ile bir araya getiriyor. Alternatif tatların bir araya geldiği zengin menüsüyle evlerinize ve iş yerlerinize konuk olmaya hazırlanıyor.

Zaxi’nin menüsü sofralarınızı fethedecek

Zeama, yuvalama ve mercimek çorbalarıyla başlayan menüsünde yok yok. Soğuk başlangıçlarında bufalo mozzarella, Ege usulü enginar dolması, vazgeçilmez Türk mezeleri, salata çeşitleri yer alıyor. Fast food sevenlerin unutulmadığı menüde hamburger seçeneklerinin haricinde; ızgara çeşitleri, sandviçler, pilav, ızgara mevsim sebzeleri ve patates tava gibi ekstralar da bulunuyor. Tatlısız olmaz diyenler için ise, çikolatalı cheesecake, bizim kek ve elmalı pay seçenekleri mevcut.

Bugüne dek, Türkiye’nin ve İstanbul’un en iyi lüks otellerinin mutfaklarını yönetmiş ödüllü şef Arif Kemal Doğan tarafından menüsü hazırlanıyor. Menüde dünya lezzetlerinin yanı sıra, Türk mutfağından da çeşitler yer alıyor. Baş Aşçı Doğan’ın ilham dolu dokunuşlarıyla son haline getirilen doğal içerikler ve özgün reçeteler kokusu, tazeliği ve güçlü tatlarıyla sofralarınızı fethetmeye hazırlanıyor.