Tual İle Bayramınızı Şölene Çevirin

0
2314
TUAL

Bütün fındık ve gerçek Şölen çikolatasının muhteşem lezzetini bir araya getiren Tual, eşsiz tadı ile bayram neşesine ortak oluyor.

Tual, ortasındaki taptaze bütün fındık ve enfes fındıklı kreması, dışındaki gerçek Şölen çikolatası ile bayramda sevdiklerinizle paylaştığınız en özel anları taçlandırıyor.

Tual, özellikle bütün fındık ve çikolata ikilisinden vazgeçemeyenlerin bayramını şölene dönüştürecek lezzeti ile bu bayram da evlere konuk oluyor. Ortasında bütün fındık ve nefis fındık kreması, dışında ise gerçek Şölen çikolatasıyla Tual; sunduğu üstün çikolata lezzeti ile bayrama özel bir tat katıyor.

Tual, damakları tatlandıran iddialı lezzetinin yanı sıra göz alıcı güzellikteki altın renkli ambalajı ile göze de hitap ediyor. Sevdikleriyle tatlı bir bayram hediyesi paylaşmak isteyenler için; 400 gramlık şık kristal kutu ve yepyeni özel tasarım 325 gramlık şık poşetlerinin yanı sıra Tual, satış noktalarında Şölen’in ikramlık çikolata stantlarında ve Balance Güneşli’de bulunan ilk çikolata mağazası Şölen Boutique’te de satışa sunuluyor.