Yaza Veda Ederken, Enerjinizi Yükselten Lezzetler Özsüt’lerde

0
267
Yaza veda ederken, enerjinizi yükselten lezzetler Özsüt’lerde

Yaza veda ederken, Özsüt Eylül ayına özel lezzetleriyle sizi enerji ve mutluluk depolamaya davet ediyor. İtalya’dan tüm dünyaya yayılan ve kahve severlerin vazgeçemediği tat Tiramisu, bu aya özel fiyatıyla satışa sunulurken; Mango&Passion ve kahve, ayın en tatlı ikilisi olarak Özsüt’lerde yerini alıyor. 

Özsüt, Eylül ayını enerjinizi yükseltecek lezzetlerle karşılıyor. Kahve ve tatlının muhteşem uyumu ile damaklarda yer eden “Tiramisu” bu aya özel fiyatıyla tatlı severlerle buluşuyor.

İtalya’dan gelen ve çekici tadıyla tüm dünyaya yayılan eşsiz lezzet Tiramisu, Özsüt’ün maharetli ustaları tarafından orijinaline sadık kalınarak özenle hazırlanıyor. Özsüt, Tiramisu reçetesini hazırlarken sade tiramisu kekini kahveli şurupla ıslatıyor ve orijinal Mascarpone peyniri ile hazırlanmış kremayı katlarına yerleştirerek, lezzetlendiriyor. Son dokunuşu ise üzerine serpiştirdiği kakao tozu ile yapıyor ve Tiramisuya o çekici kahverengi dokusunu kazandırıyor.

Tiramisu, Eylül ayı boyunca sadece 225 TL’lik (6 kişilik) fiyatıyla Özsüt’lerde yerini alırken, Özsüt’ün farklı lezzetler peşinde olanları cezbedecek tatlı bir sürprizi var. Eylül ayı ikilisibeyaz ve fındık parçacıklı sütlü çikolata, passion fruit ve mangolu kremayla hazırlanan Mango&Passion ve tatlı keyfine keyif katacak sade Filtre Kahve ya da Americano, yalnızca 65 TL’ye satışa sunuluyor. 

Yaza veda ederken siz de, kendinizi biraz olsun şımartmak ve enerjinizi yükseltmek isterseniz, Özsüt ustalarının ellerinden çıkma bu lezzetleri kaçırmayın.