Sağlıklı Yaşam Dostu Zade Vital ile Mevsim Geçişlerinde Bağışıklığınızı Destekleyin

0
239
Sağlıklı Yaşam Dostu Zade Vital ile Mevsim Geçişlerinde Bağışıklığınızı Destekleyin

Mevsim geçişlerinde hava değişimi ve kapalı mekânlarda zaman geçirme sıklığının artması gibi pek çok sebeple bütünsel sağlığın önemi artıyor. Uzmanlar, bu dönemlerde normal bağışıklığın desteklenmesi ve dengelenmesi doğal bitkisel içerikler ve C vitamini takviyesi tüketilmesini öneriyor.

Mevsim geçişlerinde özellikle hassas bünyeli kişiler için sağlıklı beslenmenin ve normal sağlığın önemi artıyor. Uzmanlar, bu dönemlerde beslenme rutinine çörek otu yağı, kara mürver ekstresi ve C vitamini takviyesi eklenmesinin normal bağışıklığın dengelenmesinde önemli rol oynadığının altını çiziyor. 

DENGELİ BİR BAĞIŞIKLIK İÇİN ZADE VITAL ÇÖREK OTU YAĞI

Sağlıklı yaşam dostu Zade Vital’in soğuk sıkım yöntemiyle geliştirdiği Çörek Otu Yağı, içeriğindeki vücut tarafından üretilemeyen ve dışarıdan alınması gereken Omega 3 ve Omega 6 bileşenleriyle bağışıklık sisteminin dengelenmesine yardımcı oluyor. Zade Vital Çörek Otu Yağı, sağlığa faydalı bileşenleri korunarak, ısı ve kimyasal işlem uygulanmadan geleneksel soğuk sıkım yöntemiyle, uluslararası GMP standartlarında üretiliyor. Hem kapsül hem sıvı formda tüketiciyle buluşan Zade Vital çörek otu yağı, farklı tercihlere hitap ederek kullanım kolaylığı sağlıyor.

SAĞLIKLI BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNE C VİTAMİNİ VE SAMBUCUS KALKANI

Sonbaharda soğuk algınlığı problemlerinin yaygınlaşması, okul, iş yeri, AVM, restoran ve sinema gibi kapalı alanlarda daha çok zaman geçirilmesi güçlü bir bağışıklık sisteminin önemini arttırıyor. Uzmanlar, vücut direncini arttırmaya ihtiyaç duyulan şu günlerde vitamin, mineral ve antioksidan içeriği yüksek besin desteklerinin önemini vurguluyor. Zade Vital Sambucus 150 mg Kara mürver ekstresi, içindeki 80 mg C vitamini ve 5 mg çinko ile kış aylarında ihtiyaç duyulan desteği sunuyor. 

Zade Vital C vitamini ise bağışıklık sisteminin normal işleyişine destek olmak için kombine içeriği ile zengin bir formül sunuyor. Özellikle kış aylarında en çok tercih edilen besin desteklerinin başında gelen C vitamini, bağışıklık sistemine katkıda bulunmasının yanı sıra normal enerji oluşum mekanizmasını da destekleyerek yorgunluk, halsizlik gibi durumların kontrol edilmesine yardımcı oluyor. Her bir Zade Vital C vitamini efervesan tablette bulunan 1000 mg C vitamini, 20 mg zeytin yaprağı ekstresi, 15 mg vitamin B2, 10 mg çinko bütünsel sağlığın korunmasında rol oynuyor.