Özsüt’te Bu Sonbahar Çok Karamelli Olacak!

0
307
Özsüt’te bu sonbahar çok Karamelli olacak!

Özsüt, sonbaharı yepyeni bir lezzetle karşılıyor. Özsüt’ün karamel sevenleri kendisine hayran bırakacak ve 2022-2023 Kış Menüsünde yer alacak yeni pastası Karamelli, kış menüsü öncesi Ekim ayına özel fiyatıyla satışa sunuluyor.  Sonbaharın tadını kahve eşliğinde çıkarmak isteyenleri ise tatlı keyfine keyif katacak ekler çeşitleri ve sıcacık kahveler bekliyor…

Özsüt, Ekim ayına yepyeni bir lezzetle merhaba diyor! Karamel seven lezzet müdavimlerini kendisine hayran bırakacak Karamelli, bu aya özel fiyatıyla satışa sunuluyor.

Kakaolu kek, yer fıstıklı krokan ve karamelli özel Özsüt kremasının mükemmel birlikteliği ile damaklarda iz bırakmaya hazırlanan Karamelli, Ekim ayı boyunca sadece 225 TL’lik (6 kişilik) fiyatıyla tatlı severlerle buluşuyor. Henüz menülerde yer almayan bu benzersiz tadı, Özsüt’lere uğrayarak deneyimlemek mümkün.

Ekler ve kahvenin efsane uyumu 

Özsüt’ün Ekim ayında kahve tutkunlarının keyfine keyif katacak bir de sürprizi var! Vanilyalı, Bisküvi kremalı, Frambuazlı, Çikolatalı, Antep fıstıklı ve Mango&Passion Fruit ekler çeşitleri ile birlikte Filtre Kahve ya da Americano, yalnızca 35 TL’ye satışa sunuluyor.