Nutella’nın İçi Dışı Mutluluk! 

0
382
Nutella’nın İçi Dışı Mutluluk!

Mutluluğun Tadı Nutella®, İçi Dışı Mutluluk kampanyası ile herkese kendi özel kavanozunu hazırlama fırsatını sunuyor. 13 Kasım’a kadar devam edecek kampanya kapsamında isteyen herkes kavanoz kapaklarının altındaki kodlarla kazanılan puanları kullanarak kişiye özel Nutella etiketlerini hazırlayabiliyor.

Mutluluğun tadı Nutella®, “Nutella’mın kavanozu sadece bana özel ve benzersiz olsun” diyenler için İçi Dışı Mutluluk kampanyasını sunuyor. 1 Ekim-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen kampanya kapsamında Nutella sevenler, kişiye özel kavanoz etiketini oluşturabiliyor. 

Kampanyaya katılmak isteyenlerin öncelikle Nutella uygulaması veya www.nutella.com/tr/tr/xp/mutlulugapuan/ sayfası üzerinden üye olması gerekiyor. Ardından istediği arka planı ve mesajı seçerek 400 puan karşılığında bir adet Kişiselleştirilmiş Basılı Nutella Etiketi oluşturabiliyor. Oluşturulan etiket kargoyla istenilen adrese gönderiliyor. 100 puan karşılığında ise bir adet Kişiselleştirilmiş Basılabilir Etiket Görseli ve Dijital Ortamda Paylaşılabilir Etiketli Kavanoz Görseli kazanılabiliyor. Nutella severler, basılabilir etiketi isterse bastırıp kavanozuna yapıştırabiliyor, dijital etiketi ise sosyal platformlarda paylaşabiliyor. Nutella 400 g kavanozlu ürün kapakların altındaki kodlar 100 puan, Nutella 630 g ve 750 g kavanozlu ürün kapaklarının altındaki kodlar ise 200 puan kazandırıyor. Kullanıcılar dilerlerse, kampanyaya önceden biriktirdikleri puanlarla da katılım sağlayabiliyor.

Nutella®’nın Tadı Neden Bu Kadar Güzel?

Nutella’nın benzersiz tarifini bu kadar lezzetli yapan, sizlere zevkli ve lezzetli bir deneyim sunabilmek adına üretimin her aşamasında gösterdiğimiz özen ve tutkudur.

Nutella®’nın kusursuz tarifi dünyanın her yerinde aynıdır. Özenle seçilmiş 7 kaliteli malzeme birleştirilerek, eşsiz bir doku ve yoğun bir lezzet katılarak üretilir.

Bu yüksek kalite standartlarından bazıları, dünyanın önde gelen kontrol, doğrulama, test ve belgelendirme kuruluşu olan SGS tarafından da doğrulanmıştır. Bağımsız bir hizmet sağlayıcı olarak SGS; Nutella®’nın ve tüm bileşenlerinin, uygulamakta olduğumuz “Kalite Doğrulama Programı” gerekliliklerine uygun olduğunu doğrulamaktadır.