Mevsim Meyve Ve Sebzeleri Değerlendirmenin En Lezzetli Yolu Thermomıx®’Ten

0
239
MEVSİM MEYVE VE SEBZELERİ DEĞERLENDİRMENİN EN LEZZETLİ YOLU THERMOMIX®’TEN

Yemek yapma alışkanlıklarını değiştirecek güçteki mutfak aleti Thermomix® TM6, kış için yapılacak salçadan soslara, reçelden şerbete, bulyondan et/sebze suyuna kadar kolayca hazırlanabilen birbirinden pratik tarif ve yiyecek hazırlığını Cookidoo’da sunuyor.

Sağlıklı yiyecek tüketmenin, mevsiminde meyve ve sebzeleri değerlendirmenin en lezzetli yolu Thermomix® TM6 ile mümkün. Tek cihazda 20’den fazla mutfak aletini bir arada sunan çok yönlü dijital mutfak aleti Thermomix® TM6, heyecan verici ve sürekli yenilenen işlevleri ile hayatı kolaylaştırıyor. Mutfaktaki güvenilir yardımcı olarak görebileceğiniz TM6 ile en lezzetli yemekleri ve tatları hazırlamak çok kısa sürüyor.

Thermomix ile kışlık kavanozları doldurmak çok kolay

Sonbaharın gelmesiyle kış hazırlıkları hızlandı. Mevsiminde lezzetli olan gıdaları kışın da aynı lezzette tüketebilmek için başvurulan en popüler yöntem salça, konserve ve reçeller. Onların nasıl ve ne kadar uzun uğraşlar sonunda hazırlandığı ise malum. Hemen hemen her yemeğin içerisinde kullanılan domates salçası veya domates sosu TM6’da hızlıca hazırlanabilirken kırmızı ve yeşil biberler marine edilebiliyor, fasulye önden yavaş ve tam kıvamında pişebiliyor. Aynı zamanda beyaz etlerde ve makarnalarda kullanılabilecek rokalı pesto yemeklere lezzet katarken; kayısı, çilek, kiraz gibi yaz meyvelerinden hazırlanabilen reçeller ve hibiskus şerbeti TM6 sayesinde kış aylarında sofralara tatlılık katıyor. Sebze/et-kemik suyu veya bulyon hazırlıkları da yemekleri pişirmeden öncesi için pratiklik sağlıyor. Thermomix® TM6 ile yapılan ve kavanozlara doldurulan tüm yiyecekler için de tek yapılması gereken hava almayacak şekilde ya da buzdolabında saklamak oluyor. 

Sürekli yenilenen modlarıyla harikalar yaratıyor

Hiç yemek yapmayı bilmeyenler bile Thermomix® TM6’nın tek bir düğmesine dokunarak doğrama, çırpma, karıştırma, öğütme, tartma, pişirme, yoğurma, kıyma yapılabiliyor. Öte yandan yavaş karıştırarak pişirme, parçalayarak karıştırma, buharda pişirme, kontrollü ısıtma, emülsiyon, yumurta pişirme, soyma, pilav pişirme, vakumda pişirme, fermantasyon (mayalama), koyulaştırma, su ısıtıcısı ve ön yıkama gibi eklenen yeni fonksiyonları sayesinde de tek bir kap içinde mutfakta harikalar yaratılabiliyor.

Thermomix®’i incelemek, yarattığı mucizeye yakından tanık olmak ve daha fazla bilgiye ulaşmak için www.thermomix.com.tr ve cookidoo.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.