Kahve Dünyası Sonbaharı Narlı Dondurma Ve Milkshake İle Karşılıyor

0
222
Kahve Dünyası sonbaharı Narlı Dondurma ve milkshake ile karşılıyor

Kahve Dünyası’nın artık gelenekselleşen “Ayın Dondurması” konseptinde ekim ayının yıldızı Narlı Dondurma… Ay boyunca tüm Kahve Dünyası noktalarında dondurma severlerle buluşacak olan Narlı Dondurma, sonbahar meyvelerinden narın en doğal ve lezzetli halini sunuyor.

Ayın Dondurması konseptine ilave olarak ayın milkshake’i olarak da yerini alacak olan Narlı Milkshake, sonbahara lezzetli bir merhaba demek isteyenleri bekliyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası sonbaharı Narlı Dondurma ve Milkshake ile karşılıyor. Kahve Dünyası’nın her ay mevsim lezzetleriyle hazırladığı Ayın Dondurması ve Ayın Milkshake’i konseptinin ekim ayı konuğu olan nar, içerdiği zengin lif, potasyum, proteinin yanı sıra antioksidan etkisiyle de şifa kaynağı olarak biliniyor.  Olgun nar taneleri ve nar püresi ile hazırlanan Narlı Dondurma ile Narlı Milkshake ekim ayı boyunca Kahve Dünyası mağazalarında sevenlerini bekliyor.

Mevsiminde toplanmış nar taneleri, nar püresi, çikolata parçaları, orkide bitkisinin köklerinden elde edilen saleple ve besin değeri yüksek, tam yağlı, lezzetli Jersey inek sütüyle hazırlanan Narlı Dondurma, endüstriyel üretimden uzak, ev yapımı tarzında hazırlanıyor. Ayrıca tüm Kahve Dünyası dondurmaları gibi koruyucu veya gıda boyası içermiyor.