Lıttle Caesars’tan Pizzaseverlere Mega Kampanya

0
224
LITTLE CAESARS’TAN PİZZASEVERLERE MEGA KAMPANYA

Günlük taze hamur, yeni hasat domates sosu, markaya özel üretilmiş gerçek mozzarella peynirli pizzalarıyla kalplerde yer eden Little Caesars Pizza, lezzetseverlere özel hazırladığı Mega Kampanyasını başlattı. 21-27 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında orta boy Sucukbol Pizza, Web&App Gel Al siparişlerde 67,90 TL yerine 44,90 TL; Gel-Al’da ise 49,90 TL’den satılacak. 

Pizza sektörünün en önemli oyuncularından Little Caesars, pizzaseverlere özel hazırladığı kampanyalarına devam ediyor. Yeni Mega Kampanyası kapsamında orta boy Sucukbol Pizza’da geçerli indirimler müşterilerini bekliyor. 

Özel sezar sos, mozzarella peyniri ve dilim sucuklardan oluşan Sucukbol Pizza lezzetseverlerin en çok tercih ettiği pizzalar arasında yer alıyor. Kampanyalarını en çok tercih edilen pizzalar üzerinden yaparak müşterilerini mutlu eden Little Caesars Pizza, 21-27 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak mega kampanyasını başlatıyor. Kampanya kapsamında orta boy Sucukbol Pizza, Web&App Gel Al siparişlerde 67,90 yerine 44,90 TL; Gel-Al’da ise 49,90 TL’den tüketici ile buluşacak. 

Her fırsatta müşterilerine özel kampanyalar kurgulayan Little Caesars Pizza lezzetleri ve yatırım koşulları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr adresi ziyaret edilebilir.