Aradığınız Huzur Sushıco Zen’de

0
272
ARADIĞINIZ HUZUR SUSHICO ZEN’DE

Uzak Doğu mutfağının Türkiye’deki lider markası SushiCo, huzur ve aydınlanmaya odaklanan ZEN felsefesini kendi 25 yıllık tecrübesi ile buluşturuyor. Markanın yeni konsepti SushiCo ZEN Ataşehir’deki ilk şubesiyle konuklarına farklı bir yemek deneyimi sunuyor.

Türkiye’de Uzak Doğu lezzetlerinin ilk ve en büyük restoran zinciri olan SushiCo, orijinal tariflerden oluşmuş zengin menüsüyle ilk şubesini 1997’de Ataşehir’de açmıştı. SushiCo 25’inci yılında köklerine geri döndü ve markanın yepyeni konsepti SushiCo ZEN’in ilk şubesini Ataşehir Golf Club’da hayata geçirdi.

Uzak Doğu mutfağına dair yeni keşifler ve üst düzey bir lezzet deneyimi vaat eden SushiCo ZEN, karmaşadan uzak yemyeşil atmosferi, seçkin şefleri ve yaratıcı tarifleri ile şehrin ortasında cennet gibi bir vaha sunuyor. Konuklarını doğanın içinde huzur dolu bir yemeğe davet eden SushiCo ZEN burada geçirilen dakikaları unutulmaz kılacak her şeye sahip. 

Sadece bir restoran değil, aynı zamanda sosyal bir merkez olan SushiCo ZEN’de misafir şefler, belirli etkinliklerde Uzak Doğu mutfağının bilinen yemeklerine kendi kişisel dokunuşlarını katacak. Ayrıca diğer SushiCo şubelerindeki tüm şefler eğitimlerini bu yeni lokasyonda alacak. Burada gerçekleşen sushi kurslarına ise ilgi büyük! Hızla müdavimlerini yaratmaya devam eden SushiCo ZEN şimdiden yaşayan bir buluşma noktası haline geldi. 

ZEN’de her şubede bulunan SushiCo menüsünün dışında farklı lezzetler konuklara sunuluyor. Uzak Doğulu ustaların elinden çıkan özel sushi tabakları, Çin ve Japon mutfağının en gözde yemekleri, en taze ve lezzetli halleriyle hem göz kamaştırıyor hem de damaklarda bayram havası estiriyor.

Yakında farklı lokasyonlarda da SushiCo severler ile buluşmaya hazırlanan SushiCo ZEN’in Ataşehir Golf Club’daki şubesi farklı deneyimler arayan herkesi ağırlamak için bekliyor.