Lıttle Caesars Pizza Lezzetleri Yeniden Ankara’da

0
243
LITTLE CAESARS PİZZA LEZZETLERİ YENİDEN ANKARA’DA

Dünya çapındaki 145 milyar dolarlık pizza endüstrisinin en büyük pizza zincirlerinden biri olan Little Caesars, büyüme hamlesini Ankara’da açtığı yeni şubesi ile sürdürüyor. Nefis pizzalarıyla paylaşma duygusunu artıran Little Caesars, bundan böyle lezzetlerini daha çok Ankaralı’ya ulaştıracak.

Little Caesars, büyüme hamlesine yeni şube açılışları ile devam ediyor. Türkiye’nin birçok noktasında pizzaseverlere ulaşan Little Caesars, enfes lezzetlerini Ankara’da yeni açtığı şubesi ile daha çok pizzasevere ulaştıracak.

Türkiye’de 1996’dan bu yana Çelebi Holding güvencesi altında faaliyet gösteren Little Caesars, Ankara’daki yeni şubesini Eryaman’da açtı. Little Caesars’ın yeni şubesi; 6 Eylül’den tarihinden itibaren Göksu Mah. Ertuğrulbey Cad. No:2/1N Etimesgut/Ankara adresinde Ankaralı pizzaseverlerle buluşmaya başladı. 

Little Caesars’ın yeniliklere önem veren, ürün kalitesiyle ön plana çıkan, yatırımcısına her zaman tam destek sunan bir kurum olduğunu söyleyen Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru “Ankara, hizmet verdiğimiz ancak daha da büyümeyi arzuladığımız bir şehir. Diğer tüm illerimize olduğu gibi Ankara’da da yeni yatırımcılarımızı bekliyoruz. Büyüme hızı bu denli yüksek olan bir alanda, global, tüm süreçleri oturmuş, hazır müşteri kitlesi olan bir markayız. Türkiye genelinde restoran açmanın yanı sıra pazarlama, teknoloji, eğitim, insan kaynakları, Ar-Ge, lojistik ve üretim için de yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Buradaki şube sayımızı arttırarak daha çok pizzasevere ulaşmak, öncelikli hedeflerimiz arasında olacak, çok yakın bir zamanda Ankaralılarla yeni bir şubemizi daha buluşturacağız” dedi. 

“Franchise şubelerimizle büyüyoruz…”

Little Caesars’ın sunduğu franchise fırsatlarının da yatırımcılar tarafından mutlaka değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Arıduru “Anadolu’nun her yerinde şube açabilecek alt yapıya sahibiz. Kentleşmenin yoğun, genç nüfusun yüksek olduğu kentler önceliklerimiz arasında yer alıyor. Her şey dahil franchise açma yatırım maliyetimiz 2 Milyon TL + KDV. Franchisee’lerimiz yatırımlarını 42-48 ay içinde geri alıyorlar. Bu hızda bir geri dönüş ve yüzyılın en büyük krizinde test edilmiş düşük risk avantajı girişimcinin markaya olan ilgisini yüksek tutuyor. Gıda perakendeciliği ve dünyada ‘Quick Service Restaurant’ işletmeciliği olarak tanımlanan fast food restorancılığı ekonomik dalgalanmalardan en az etkilenen segment. Global bir marka olmanın avantajı da bizi bir adım öne taşıyor. Tüm süreçlerde güçlü bir markanın desteğini yanına almak isteyen, kendi işinin sahibi olmak isteyen yatırımcıları bizimle görüşmeye davet ediyoruz” dedi. 

Little Caesars lezzetleri ve yatırım koşulları hakkında ayrıntılı bilgi için www.littlecaesars.com.tr adresi ziyaret edilebilir.