Koroplast İle Yiyecekleri Kışa Hazırlamak Çok Pratik

0
211
Koroplast ile yiyecekleri kışa hazırlamak çok pratik

Türkiye’nin çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markası Koroplast, ‘Birlikte Kolay’ mottosuyla tüketicilerin hayatını hiç olmadığı kadar kolaylaştıran pratik ve güvenli çözümler sunuyor.

Koroplast’ın yenilikçi ürünlerinden kilitli ve çift kilitli poşetleri, kış mevsimine hazırlandığımız bu dönemde sebze ve meyvelerin tazeliğini koruyor. Çift kilitli poşet özel kilitli yapısı sayesinde sıvı ürünleri sızdırmadan buzluk veya derin dondurucunun saklama koşullarında, kilitli poşet ise buzdolabında saklamaya ihtiyaç duyulan gıdalarda uygunluk gösteriyor.

Geliştirdiği ürünlerle yediden yetmişe herkesin ev yaşamına dokunan Koroplast, yaz mevsiminden kışa geçerken dört mevsim yemek istediğimiz sebze ve meyveleri pratik bir şekilde saklama imkanı sunuyor. Domates, taze fasülye, barbunya, patlıcan, bamya, çilek, vişne, kayısı gibi tam mevsiminde yetişen gıdalar Koroplast’ın kilitli ve çift kilitli poşetlerinin koruyucu özelliğiyle saklanabiliyor.

Farklı ebatlarda tasarlanan, üretim teknolojisiyle tüketicilerin mutfak kalitesini yükselten kilitli ve çift kilitli poşetler, dayanıklı kalın yapısı sayesinde içindeki gıdaları hijyenik bir şekilde koruyor ve defalarca kullanılabiliyor. Böylece yiyecekleri güvenle sakladığı için gıda israfını azaltmaya da yardımcı oluyor. Çift kilitli poşet buzluk veya derin dondurucunun saklama koşullarına uygunluk gösterip, özel kilitli yapısı sayesinde sıvı ürünleri sızdırmazken kilitli poşet ise direkt buzdolabında saklamaya ihtiyaç duyulan gıdalar için tercih ediliyor.