Kahve Yanına Aradığınız Ne Varsa Özsüt’lerde

0
204
Kahve yanına aradığınız ne varsa Özsüt’lerde

Cezbedici kokusu ve damaklarda bıraktığı eşsiz lezzetle dost sohbetlerinin vazgeçilmez tadı Türk kahvesi…  

Türk kültürünün en önemli parçalarından biri olan Türk kahvesinin var olma hikâyesi Osmanlı dönemine kadar uzanıyor. Dünya üzerinde telvesi ile demlenen tek kahve çeşidi olan bu benzersiz içeceğin varlığı, 2013’ten bu yana her yıl 5 Aralık’ta kutlanıyor.  Özsüt, Dünya Türk Kahvesi Günü’nde içeceğiniz bol köpüklü Türk kahvelerinin yanına birbirinden özel lezzetleriyle eşlik ediyor.

Geleneksel Türk kahvesi… Osmanlı’dan günümüze uzanan hikâyesi ile kültürümüzün en önemli parçalarından olan bu eşsiz tat, asırlardır Türk mutfağının en özel içecekleri arasındaki yerini koruyor. Halen kahve denilince ilk aklımıza gelen içecek olan, dost sohbetlerinin vazgeçilmezi Türk Kahvesi’nin varlığı her yıl 5 Aralık’ta kutlanırken, Özsüt birbirinden özel lezzetleriyle kahvelerin en tatlı eşlikçisi olmaya devam ediyor.

Kahve kokusu eşliğinde eşsiz tatlar 

Özsüt ustalıkla hazırlanan lezzetleriyle kahve tutkunlarının keyfine keyif katıyor. Kahvelerin en tatlı eşlikçileri arasında yer alan Özsüt’ün yeni ürünlerinden Cruller, deneyenlerin vazgeçemediği tadıyla en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Şu hamuru arasına enfes pastacı kreması ile hazırlanan bu benzersiz tat, Bademli Çikolatalı, Sütlü Çikolatalı, Bisküvi Kremalı, Yer Fıstıklı, Antep Fıstıklı ve Karamelli çeşidiyle kahvelere çok yakışıyor. 

Özsüt’ün kahve yanı tercihi eklerden yana olanları kararsız bırakacak kadar ekler alternatifi bulunuyor.  Çikolatalı, Antep Fıstıklı, Vanilyalı, Frambuazlı ve Bisküvi Kremalı Ekler çeşitleriyle göz dolduran Özsüt menüsünde, çarkıfelek meyvesi ve mangolu Özsüt kremasıyla hazırlanan Mango & Passion Fruit Ekler mutlaka denenmesi gerekenlerden. Mini ekler tabağı ise kahve yanına aradığınız lezzet olmaya aday. 

Dünya Türk Kahvesi Günü’nde siz de kendinizi bol köpüklü bir Türk kahvesi ile ödüllendirmek isterseniz, kahve kokusu eşliğinde eşsiz tatlar Özsüt’lerde sizi bekliyor.