Domino’s Doyurmaya Doymuyor!

0
238
Domino’s doyurmaya doymuyor

Mahallenin Pizzacısı Domino’s, 15-28 Ağustos tarihleri arasında eve serviste 2 orta boy pizzayı 55+55 TL’ye Türkiye’nin en batısından en doğusuna ulaştırıyor. 245 derecede piştikten sonra el değmeden paketlenen bol malzemeli inanılmaz lezzetli pizzalar, hızla mükellef Domino’s sofralarına konuyor!

Türkiye’de evlere servisin öncüsü Domino’s, doyurmaya doymuyor ve yeni bir yaz kampanyasıyla pizza severlere müjdeyi veriyor! 15-28 Ağustos tarihleri arasında domino’s.com.tr ya da mobil uygulama üzerinden 2 orta boy pizza siparişi verenler sadece 55 + 55 TL ödüyor! Domino’s fırınında 245 derecede piştikten sonra el değmeden paketlenen inanılmaz lezzetli pizzalar, Domino’s tutkunlarını mutluluktan uçuruyor! 

Kampanyadan yararlanıp 55 + 55 TL’ye 2 orta boy pizza sipariş edenler, Domino’s Sıcak Takip Uygulaması ile de “Siparişim nerede?” sorusuna anında yanıt buluyor. Domino’s tutkunları Sıcak Takip sayesinde siparişlerinin durumunu cep telefonundan takip ederek, pizzalarının ne zaman fırından çıktığını, kuryenin kaç sokak uzakta olduğunu ve kaç dakika sonra kapıya ulaşacağını bu uygulama üzerinden canlı canlı izleyebiliyor!