Domino’s Dijifest’le Hem Lezzete Hem De Hediyeye Doyuruyor

0
839
Domino’s Dijifest

4-14 Mart tarihlerinde geçerli olacak kampanyada, Domino’s severler 2 orta boy pizzayı 44,99 TL’den başlayan fiyatlarla alarak lezzete doyuyor.

Mahallenizin pizzacısı Domino’s, tüketiciye fırsat festivali Dijifest’le seslenmeye devam ediyor. 4-14 Mart tarihlerinde geçerli olacak kampanyada Domino’s severler, 2 orta boy pizzayı 44,99 TL’den başlayan fiyatlarla alarak pizzaya doyuyor. Dijifest’te yine kampanya süresince internete özel her gün ve saatte kampanyalar yer alırken, Ye-Kazan ve Cüzdan ile her siparişte kazanılıyor.

Yiyen kazanıyor

Domino’s her gün yepyeni fırsatlar sunan Dijifest kampanyası ile fırsata doyururken, 4-31 Mart tarihlerinde yapılacak olan çekiliş kampanyasıyla da hediyeye doyuruyor. Çekilişe katılmak için Türkiye genelinde www.dominos.com.tr veya Domino’s mobil uygulamalarına  girip, Ye Kazan üyeliğiyle  tek seferde minimum 25 TL alışveriş yapmak yeterli oluyor. Her 25 TL’lik  harcama sonucunda 1 çekiliş hakkı elde edenler, birbirinden güzel hediyelerin sahibi olmaya hak kazanıyor. Yapılan çekiliş sonucunda kazanlar; 5 robot süpürge, 5 akıllı TV, 5 Iphone 12, 15 ipad 10 airpods ve 5 Apple watch gibi teknolojik ürünlerin sahibi oluyor.

Dijital alanlarda ve hizmetlerde güçlü olan ve bu gücünü müşterilerine çeşitli kolaylıklar ve kampanyalar sunarak kullanan Domino’s; temassız teslimat, online ödeme, online sipariş verdikçe kazandıran avantajlı sadakat programı Ye-Kazan gibi pek çok dijital uygulama kullanıyor. Ayrıca Domino’s’un hayata yeni geçirdiği Domino’s Cüzdan ile Domino’s severler kredi kartı ya da banka kartı ile içerisine para yükleyip harcama yapabiliyor. Domino’s’un yepyeni teknolojisi Domino’s Cüzdan, websitesi ve mobil uygulamadan verilecek siparişlerde kullanılabiliyor. Bu uygulamayla müşterilere güvenli ve online ödeme kolaylığı sağlanırken, müşterilerin ve tüm şube çalışanlarının da sağlığı korunuyor.