Heyecanla Beklenen Domino’s’un Fırsatlarla Dolu Dijifest’i Yeniden Başladı

0
795
Domino’s Dijifest

Türkiye’de evlere servisin öncüsü Domino’s, çok sevilen Dijifest’i yeniden başlatıyor. Kampanya 13-19 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak.

Mahallenizin pizzacısı Domino’s çok sevilen kampanyası Dijifest ’i tekrar başlatıyor. 13-19 Ocak arasında geçerli olacak kampanyada 1 orta boy pizza alana bir orta boy pizza ve 1 litre Coca-Cola hediye! Ayrıca bu dönemde Domino’s Cüzdan 100 TL yüklemeye 20 TL kazandırıyor. Dijifest’te yine kampanya süresince internete özel her gün ve saatte kampanyalar yer alırken Ye-Kazan ve Cüzdan ile her siparişte kazanılıyor!

Dijital alanlarda ve hizmetlerde güçlü olan ve bu gücünü müşterilerine çeşitli kolaylıklar ve kampanyalar sunarak kullanan Domino’s, temassız teslimat, online ödeme, online sipariş verdikçe kazandıran Ye-Kazan gibi pek çok dijital uygulama kullanıyor. Ayrıca Domino’s’un hayata yeni geçirdiği Domino’s Cüzdan ile Domino’s severler kredi kartı ya da banka kartı ile içerisine para yükleyip harcama yapabiliyor. Domino’s’un yepyeni teknolojisi Domino’s Cüzdan, websitesi ve mobil uygulamadan verilecek siparişlerde kullanılabiliyor. Bu uygulamayla müşterilere güvenli ve online ödeme kolaylığı sağlanırken, müşterilerin ve tüm şube çalışanlarının da sağlığı korunuyor. Dijital alanda pek çok çalışma ve teknolojiye yatırım yapan Domino’s; bu alandaki gelişmelerini sürekli yenilenen kampanyalardan oluşan Dijifest ve dijitale yakışır bir reklam kampanyasıyla da taçlandırıyor. Enis Arıkan’ın kamera karşısına geçtiği reklamda dijital kanallara gönderme yapılarak Dijifest eğlenceli bir şekilde anlatılıyor.

Her gün yepyeni fırsatlar sunan Domino’s Dijifest kampanyası ile fırsata doy Türkiye!