Thermomix®’Te Cookidoo®’Nun Yeni Porsiyonlanmış Tarifleriyle Tanışın

0
1064
Thermomix®’Te Cookidoo®’Nun Yeni Porsiyonlanmış Tarifleriyle Tanışın

Thermomix® TM6’nın rehberli pişirme fonksiyonuna sahip online tarif platformu Cookidoo®’nun yeni özelliğiyle yemek pişirmek artık çok kolaylaşıyor. Sofranızdaki ve yemek hazırladığınız kişi sayısına göre uyarlamanıza imkan sağlayan heyecan verici yeni porsiyonlama özelliği sayesinde yemek deneyiminiz üzerinde daha da fazla kontrol sahibi olabilirsiniz.

Yarım yüzyılı aşkındır milyonlarca eve giren Thermomix® TM6, 20’den fazla mutfak aletini bir arada sunuyor, hepsinin yaptığı işi aynı anda yapıyor. Yemek yapma alışkanlıklarını değiştirecek güçteki Thermomix®’in geniş dokunmatik ekranına direk entegre olan wi-fi ile Cookidoo’ya dolayısıyla dünyadaki 80 binden fazla tarife kolaylıkla erişilebiliyor.  

Güvenilir porsiyonlanmış tarifler

Cookidoo®’nun çok pişirilen ve en sevilen tarifleri artık birden fazla porsiyon seçeneği sunuyor. Oluşturulan tarifleri kullanarak porsiyon miktarını otomatik olarak ayarlayan yeni porsiyonlama özelliği heyecan verici yepyeni kapılar açıyor!

Thermomix tarif geliştirme mutfaklarında uzmanlar tarafından defalarca test edilen porsiyonlar lezzet garantili başarılı yemeklerin hazırlanmasına olanak tanıyor. Ailecek yapılacak pazar kahvaltısı, kalabalık bayram yemekleri, kendinize ve çocuğunuza hazırlayacağınız yemekler Cookidoo®’nun bu yeni özelliğiyle çok daha keyifli ve tereddütsüz hale geliyor. 

Cookidoo® tariflerinin hangi porsiyonlama seçeneklerine sahip olduğunu görmek için tarif detayı sayfasında servis miktarı butonuna tıklayabilirsiniz. Test edilmiş porsiyonlanmış tariflere Thermomix® TM6’dan, www.thermomix.com.tr ve cookidoo.com.tr üzerinden erişebilirsiniz.