1 Numaralı Markalar Araştırması Sonuçlandı… Burger King®’E “Self Servis – Restoran” Kategorisinde Birincilik Ödülü

0
507
Burger King®’e “Self Servis – Restoran” kategorisinde birincilik ödülü

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve AKADEMETRE Türkiye Araştırma Şirketi tarafından bu yıl 13.’sü gerçekleştirilen “1 Numaralı Markalar Araştırması”nda Burger King®, “Self Servis – Restoran” kategorisinde 10. Kez birincilik ödülüne layık görüldü.

AYD ve AKADEMETRE Türkiye Araştırma Şirketi tarafından her yıl gerçekleştirilen araştırma kapsamında belirlenen alışveriş merkezlerinde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları, 13 Aralık Salı günü Swissotel İstanbul’da düzenlenen törende ödüllendirildi.

Türkiye’de TAB Gıda güvencesi ile hizmet veren, vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King® bu yıl da başarısını birincilik ile taçlandırdı. Burger King®, ‘’1 Numaralı Markalar Araştırması’’nda ‘’Self Servis – Restoran’’ kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. Burger King®, aynı araştırma kapsamında 2010 yılından beri restoran kategorisinde 10. kez ‘’1 Numaralı Marka’’ seçilmiş oldu.

Burger King® adına ödülü TAB Gıda CFO’su Özgür Çetinkaya aldı. Çetinkaya törende yaptığı konuşmada TAB Gıda olarak 1994 yılında çıktıkları yolda bugün Türkiye çapında 7 markada yaklaşık 3.000 restorana ulaştıklarının altını çizerek, “Burger King® markamızla bu önemli araştırmada art arda 10’uncu kez ödüle layık görülmekten çok mutluyuz. Bizi bu başarıya layık gören misafirlerimize, gece gündüz demeden özveriyle çalışan çalışma arkadaşlarıma, desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemeyen Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’ne ve Akademetre araştırma şirketine çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

AYD, her yıl AVM’lerde “En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markalar” araştırmasını AKADEMETRE Türkiye iş birliğiyle gerçekleştiriyor. Araştırma; 25 farklı ilde yaklaşık 2.400 kişi ile yüz yüze görüşme metoduyla yapılırken, 19 kategoride birinci olmaya hak kazanan markalara ödül veriliyor.