Burger King®’Den Nesli Tükenme Tehlikesi Altında Olan Tuki’ye Destek

0
260
Burger King®’Den Nesli Tükenme Tehlikesi Altında Olan Tuki’ye Destek

Alevde ızgara ateşinin kralı Burger King®, yıllardır yaptığı maç tahminleriyle adından söz ettiren ve “Kâhin Kaplumbağa” lakabını alan Tuki’yle Dünya Kupası’na özel iş birliği yaptı ve Tuki’nin yeteneklerini ekranlara taşıdı. Burger King® aynı zamanda Tuki’nin bir yıllık bakım masrafını karşılayarak yaban hayatı korumak adına önemli bir adım attı.  

Futbol coşkusunu alevde ızgara ateşiyle buluşturan vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King®, Dünya Kupası dönemine özel “Kâhin Kaplumbağa” olarak bilinen 102 yaşındaki Tuki’yle iş birliği gerçekleştirdi. Dünya Kupası maçlarında Tuki’nin yeteneklerini ekranlara taşıyan Burger King®, lezzet severler tarafından büyük ilgi gördü. Kahin Kaplumbağa Tuki’nin maçlara farklı yorumlar kattığı içerikler Burger King® sosyal medya hesaplarında yayınlandı. 

Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda aralarında Kahin Kaplumbağa Tuki’nin de yer aldığı koruma altında birçok canlı bulunuyor. Burger King® de Tuki’nin bir yıllık bakım masrafını karşılayarak, yaban hayatı korumak için gösterilen çabanın önemli bir parçası oldu.

Kâhin Kaplumbağa Tuki’nin içerikleri için;

https://www.instagram.com/reel/ClWMLuyjoIh/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Künye

Reklamveren: Burger King®

Reklamveren Yetkilileri: Sinan Ünal, Caner Alpaslan, Emel Onganer, Mine Alara Halil, Aslı Kaynaroğlu Erçin, Başak Vardar, Nazlı Kongel, Nihan Gürsoy, Nazlıcan Ersoy, Yağmur Ersoy, Funda Eratalar, Melih Kuzgunkaya

Reklam Ajansı: VMLY&R
 Yönetici Yaratıcı Yönetmen: 
Arkın Kahyaoğlu
 Yaratıcı Yönetmen: 
Halil Gökhan Tuna
 Yardımcı Yaratıcı Yönetmen: 
Gökçe Noyan
 Yaratıcı Grup Başkanı: 
Kaan Birkes

Yaratıcı Ekip: Burcu Çetin, Gökhan Tosun

Strateji Ekibi: Onur Tüylüoğlu

Müşteri İlişkileri: Merve Çiçek Tuyun, Gizem Pelivan

Topluluk Yöneticileri: Ebru Tonel, Merve İstanbulluoğlu

Ajans Yapımcıları: Beril Talu, Elif Arayıcı

Yapım: VMLY&R 

Post Prodüksiyon: Vfor