Yer Fıstığı Yağı Hem Yetişkinlerde Hem De Çocuklarda İştahsızlığa Karşı Destek Olabilir

0
373

Günümüzde yoğun yaşam temposu, yorgunluk, dengesiz beslenme gibi pek çok neden iştahsızlık sorununu ortaya çıkartıyor. Hem yetişkinlerde hem çocuklarda görülen iştahsızlık, beslenme bozukluklarını da beraberinde getirerek vücut direncinin düşmesine zemin hazırlıyor. Zade Vital Medikal Direktörü Dr. Burçak Deniz Dedeoğlu, iştahsızlığın önlenmesinde yer fıstığı yağı tüketilmesinin altını çiziyor.

Zengin protein değerine sahip olan yer fıstığı yağı içerisinde doğal olarak kalsiyum, magnezyum, demir, fosfat, yağ asitleri ve pek çok farklı vitamin bulunduruyor. Zade Vital Medikal Direktörü Uzman Dr. Burçak Deniz Dedeoğlu, farklı nedenlerle yaşanan iştahsızlık probleminin dengesiz beslenmeyi tetiklediğinin altını çizerken, normal iştahın korunması için yer fıstığı yağı tüketmenin katkı saylayabileceğini belirtiyor.

Çocuklara “O tabak bitecek” dememek için Dünyada İlk, Ödüllü Formül; 

Miniza Yer Fıstığı Yağı İçeren Omega 3 Balık Yağı 

Özellikle okul döneminde beslenme saatleri ve düzeninin değişmesi pek çok çocukta iştahsızlığı beraberinde getiriyor. Çocukların ihtiyacı olan kalori ve besinleri alamaması ebeveynlerin korkulu rüyası haline gelirken, evlerde sıklıkla “o tabak bitecek” uyarıları rutin haline geliyor. Zade Vital’in çocuklara özel olarak geliştirdiği Yer Fıstığı Yağı İçeren Miniza Omega 3 Balık Yağı, yetersiz beslenen çocukların yaşamın farklı aşamalarında ihtiyaç duydukları sağlıklı kalorilerin sağlanmasına yardımcı oluyor. Miniza Yer Fıstıklı Omega 3 Balık Yağı, içerdiği yüksek doz DHA oranı ile de fark yaratıyor. Deniz kaynaklı esansiyel yağ asitlerinden DHA beyin ve sinir sisteminin normal gelişimine yardımcı olurken, EPA kalp ve damar sağlığının korunmasında rol oynuyor. Ürünün güçlü içeriğinde ayrıca A, E ve D3 vitaminleri de yer alarak çoklu fayda sağlanıyor.