Yemeksepeti, Türkiye’nin En Lezzetli Köftesini TikTok’ta Seçiyor!

0
314
Turkiye'nin En Lezzetli Koftesi

 Türk mutfağının sevilen lezzetlerinden biri olan köfte, Türkiye’nin dört bir yanında onlarca farklı biçimde hazırlanmasıyla da seçenekler sunuyor. Yemeksepeti’nin düzenlediği “Türkiye’nin Köfteleri Yarışıyor” etkinliği ile Türkiye’nin en sevilen köftesi, Türk halkının oylarıyla TikTok’ta seçilecek.    

Yemeksepeti tarafından 20 Mayıs – 29 Mayıs tarihlerinde TikTok’ta düzenlenecek yarışmada, “Türkiye’nin en sevilen köftesi” seçilecek. “Türkiye’nin Köfteleri Yarışıyor!” adlı bu online festivalde birbirinden eğlenceli 8 TikTok fenomeni, Türkiye’nin farklı bölgelerinden 8 köfteyi temsil edecek ve bu karın acıktıran, bol etkileşimli yarışmada izleyicileri etkileyerek oylarını almaya çalışacak. 

Türkiye’nin farklı bölge ve şehirlerinde özgün pişirme yöntemleri ve baharatlarla farklılık kazanmış 300’e yakın köfte çeşidi olduğu tahmin ediliyor. Bir kısmı coğrafi işarete de sahip olan köftelerin en ünlüleri, ülkenin dört bir yanında da sofraların baş köşesinde kendine yer buluyor.

En sevilen köfte hangi şehirden çıkacak? 

Fenomenlerin en iyi ve öne çıkan yanlarıyla anlatacağı İnegöl Köfte, Pideli Köfte, Sivas Köfte, Adapazarı Islama Köfte, Şiş Köfte, Tekirdağ Köfte, Akçaabat Köfte ve İzmir Köfte; Yemeksepeti TikTok hesabında yapılacak anketlerde kıyasıya yarışacak. 20 – 29 Mayıs tarihleri arasında en fazla oyu toplayan köfte, “Türkiye’nin en sevilen köftesi” olarak TikTok’ta duyurulacak. 

3 markasıyla toplamda 500 bine yakın takipçisi olan ve bu zamana kadar 3 milyondan fazla beğeni elde eden Yemeksepeti, TikTok’un da en etkin markalarından biri olmayı başarıyor. 

Türkiye’nin bütün köfteleri Yemeksepeti’nde!

Türkiye’nin dört bir yanındaki 60 bin üye restoranıyla Yemeksepeti, ülkemizin tüm yöresel tatlarını 30 milyonun üzerinde müşterisinin sofralarına 21 yıldır ulaştırıyor. 2021’de Yemeksepeti’nden 5,5 milyon kereden fazla sipariş edilmesi de köftenin ülkemizde ne kadar çok sevildiğini bir kez daha gösteriyor.