Yemeksepeti Market’in Yeni Kampanyası Kahve Keyfini İkiye Katlıyor!

0
296
yemeksepeti kahve kampanya

Yemeksepeti Market’in, kahve severler tarafından büyük beğeniyle tüketilen Everyday Roastery kahvelerinde iki güne özel 1 alana 1 bedava kampanyası başladı!

Türkiye’nin hızlı ticaret platformu Yemeksepeti’nin kahve markası Everyday Roastery’yle henüz tanışmamış veya tadına doyamamış olanlar için yeni bir kampanya başladı. 20-22 Haziran tarihlerinde geçerli olacak kampanyadan faydalanmak isteyen Yemeksepeti Market kullanıcıları, satın alacakları 1 adet Latte Americano veya White Chocolate ürününün yanında, ikincisine ücretsiz sahip olacak. 

Türkiye çapında 30 şehir ve 200’den fazla Yemeksepeti Market hizmet noktasında kahve severlere ulaşan Everyday Roastery, kısa süre önce 1 milyon sipariş sınırını aştı. Hizmet verilen bölgelerde Yemeksepeti kullanıcıları, Yemeksepeti Market üzerinden Everyday Roastery’nin menüsünde yer alan sıcak veya soğuk kahve çeşitlerinden sipariş ederek dakikalar içinde kapılarından teslim alabiliyor.

Lezzeti dünya çapında onaylandı

Everyday Roastery’e özel reçete ve kavrulma profili ile üretilen filtre ve espresso kahvelerin kalitesi, uluslararası bilinirliği olan ve alanında otorite olarak kabul edilen Nitelikli Kahve Birliği (The Specialty Coffee Association–SCA) tarafından tescillendi. 

Everyday Roastery’nin, SCA uzmanlarının gerçekleştirdiği tadımda 80 puan ve üstü not alan kahvesi, Latin Amerika ve Afrika çekirdeklerinden harmanlanıyor ve taze tüketime uygun bir şekilde kavruluyor.

Kapıya teslim kahve keyfi Türkiye’nin dört bir yanında 

Türkiye’nin farklı bölgelerinde hizmet veren Everyday Roastery’den şimdilik bu 30 şehirdeki belirli bölgelerden sipariş verilebiliyor: Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon ve Yalova.