TAB Gıda Güvencesiyle Sunduğu Vazgeçilmez Lezzetleriyle Burger King® Ve Popeyes® Pamukkale’de!

0
280
TAB Gıda Güvencesiyle sunduğu vazgeçilmez lezzetleriyle Burger King® ve Popeyes® Pamukkale’de!

Lezzet severleri TAB Gıda güvencesi altında birbirinden enfes menülerle buluşturan Burger King® ve Popeyes® Pamukkale Kınıklı Mahallesi’nde lezzet şöleni yaşatacak.

TAB Gıda güvencesiyle Türkiye’de başarılı bir büyüme hikâyesi ortaya koyan Popeyes® ve vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King®, Pamukkale Kınıklı Mahallesi’nde restoran açarak lezzet duraklarına bir yenisini daha ekledi. 

Alevde ızgara ateşinin kralı Burger King®, müdavimlerine birbirinden lezzetli ve doyurucu menüleri, sıcak ve soğuk içecek çeşitleri, kral patatesi, çıtır lezzetleri, enfes sosları ve daha birçok lezzeti bir arada sunuyor.  

Louisiana’nın ünlü şefleri tarafından geliştirilen eşsiz lezzet formüllerini New Orleans’ın geleneksel lezzetleriyle bir araya getirerek eşsiz menüler sunan Popeyes®, yeni lezzet noktasında misafirlerini ağırlayacak. 

Burger King® hakkında daha çok bilgi sahibi olmak www.burgerking.com.tr veya Facebook (www.facebook.com/Burger.King.Turkiye),Twitter (twitter.com/#!/BurgerKingTR),İnstagram (www.instagram.com/burgerkingtr) üzerinden yenilikleri takip edebilirsiniz.