Popeyes® yeni reklam filmi ile “Bu da Popeyes®diyor!

0
386
popeyes reklam filmi

 Tavuğun en lezzetli hali Popeyes®, enerjisi yüksek yepyeni reklam filmi ile ekranlarda parlıyor! Popeyes®’ın reklam filminde; yemek saatinde onlarca kişinin içinde gerçek lezzetin keyfine varanları gözlüyor ve şaşırtıcı olmayacak şekilde hepsinin Popeyes® yediğine tanık oluyoruz. 

Türkiye’de, hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda bünyesinde hizmet veren Popeyes®, yepyeni reklam filmi ile ekranlarda yerini aldı. Lezzet avcılarını ekran başına kilitleyen reklam filminde lezzetle buluşanların üzerinde spotlar yanıyor, vokaller devreye giriyor ve Popeyes lezzetiyle yemek saatini güzelleştirenler bir bir karşımıza çıkıyor.

 “Bu da Popeyes®” sloganıyla öne çıkan reklamda, her Popeyes®’ta yer alan aynı muhteşem altın standart vurgulanıyor ve Popeyes® ürünleri için ‘tadımlık değil doyumluk’ mesajı veriliyor. Reklamın son kısmındaki “keyifsiz değil keyifli tavuk” söylemi ise epey konuşulacağa benziyor. Adeta müzikal bir havada geçen, Havas İstanbul imzalı yeni Popeyes reklam filminin yapımını Hokus Film gerçekleştirdi.