Online Siparişe Nitelikli Türk Kahvesi Hediye

0
276
Online siparişe nitelikli Türk kahvesi hediye

Üçüncü nesil kahve dünyasının öncüsü Coffee Manifesto, online siparişe özel bir kampanya başlattı.

Coffee Manifesto, Temmuz ayı sonuna kadar ‘shop.coffeemanifesto.com’ adresi üzerinden 250 gram ve üzeri kahve siparişlerine 100 gramlık nitelikli Türk kahvesi hediye ediyor. Geleneksel Türk kahvesi lezzetini Honduras ve Brezilya çekirdekleriyle nitelikli hale getiren Coffee Manifesto, en iyi demleme yöntemini de tarif ediyor…

Üçüncü nesil kahve dünyasının öncüsü Coffee Manifesto, online siparişe özel bir kampanya başlattı. Coffee Manifesto, Temmuz ayı sonuna kadar ‘shop.coffeemanifesto.com’ adresi üzerinden 250 gram ve üzeri çekirdek kahve siparişlerine 100 gramlık nitelikli Türk kahvesi hediye ediyor. 

500 yıllık lezzet artık daha nitelikli

15. Yüzyıl’da Yemen’den seyyahlar aracılığıyla Türkiye’ye ve Avrupa’ya yayılan kahvenin Anadolu’daki geçmişi 1500’lere dayanıyor. Coffee Manifesto’nun Genel Müdürü Emel Eryaman Usta, günlük hayatın vazgeçilmezi olan Türk kahvesini nitelikli çekirdeklerle sunduklarını belirterek şöyle konuşuyor: “1960’ların ortalarına kadar Yemen’den gelen çekirdeklerle hazırlanan Türk Kahvesi daha sonra Brezilya çekirdekleriyle tüketicilere sunuldu. 2000’lerden itibaren ise yeni nesil kahve zincirlerinin yaygınlaşmasıyla farklı çekirdeklerle Türk Kahvesi’nin niteliği de arttı. Coffee Manifesto olarak Honduras ve Brezilya çekirdekleri harmanıyla Türkiye’deki damak tadına en uygun Türk kahvesini sunuyoruz. Temmuz ayı sonuna kadar da 250 gram ve üzeri her siparişe 100 gramlık nitelikli Türk kahvesi hediye ediyoruz.”

İyi Türk kahvesi nasıl demlenir?

Geleneksel Türk kahvesi lezzetini Honduras ve Brezilya çekirdekleriyle nitelikli hale getiren Coffee Manifesto, en iyi demleme yöntemini de tarif ediyor. Geleneksel Türk kahvesi lezzetini Coffee Manifesto’nun seçimi, meyve tatlarının öncülük ettiği bu çekirdekle deneyebilirsiniz. 9 gr öğütülmüş kahveyi 70 ml su (oda sıcaklığında) ile karıştırın. 1dk 45 sn orta derece ateşte demleyin. 3 dk fincanda bekletip keyifle için.