Lıttle Caesars’tan 2’si1 Arada Pizza

0
215
LITTLE CAESARS’TAN 2’Sİ1 ARADA PİZZA

Türkiye’de ilklerin mucidi Little Caesars yarısı peynir yarısı sucuktan oluşan yeni ürünü 2si1 Arada Pizza’yı satışa sundu. “Ekstra Peynir Ekstra Sucuk” mottosuyla lezzet severlerin beğenisine sunulan yeni ürün Little Caesars’ın hem küresel hem yerel lezzet seçimi yaklaşımını yansıtıyor.

Dünya çapındaki 145 milyar dolarlık pizza endüstrisinin en büyük zincirlerinden biri olan Little Caesars, lezzetlerine lezzet katmayı sürdürüyor. Yarısı sucuk yarısı peynirden oluşan 2si1 Arada Pizza, Türk damak tadından vazgeçmek istemeyenler için üretildi. “Ekstra Peynir Ekstra Sucuk” mottosuyla lezzet severlerin beğenisine sunulan yeni ürün, Little Caesars’ın hem küresel hem yerel lezzet seçimi yaklaşımını yansıtıyor.

İlklerin mucidi Sezar’dan ekstra peynir ekstra sucuk

Yeni 2si1 Arada Pizza’nın yarısı peynir ve yarısı sucuktan oluşuyor ve “Ekstra Peynir Ekstra Sucuk” mottosuyla iddiasını ortaya koyuyor. Günlük taze hamuru, gerçek mozzarella peyniri, özel Sezar sosu ile hazırladığı ev yapımı kadar doğal pizzalarıyla lezzet severlerin ilk tercihi olan Little Caesars, 2si1 Arada Pizza ile yerel lezzetlere olan tutkusunu bir kez daha kanıtladı. Türkiye’nin ilk nefis kenar pizzasının da mucidi Little Caesars menüsünde klasik pizzalara ek olarak, Sucukbol, Pide de Pizza ‘Sucuklu’, Turkish Mix, Etibol, Kavurmalı gibi Türk lezzetleri ve Sezar Et Döner gibi Türkiye’ye özel yan ürünler de var.