Kahve Dünyası’ndan Ramazan’a Özel Eşsiz Tatlar

0
871
Çikolata Kaplı Hurma

En kaliteli hurmaların gerçek bitter çikolatayla buluştuğu efsanevi “Çikolata Kaplı Hurma” ve sadece Ramazan ayına özel “Şeker İlavesiz Hurmalı Dondurma” ve “Tahinli Dondurma” tüm Kahve Dünyası mağazalarında lezzet tutkunlarını bekliyor. 

Hepimizin Ortak NoktasıKahve Dünyası, Ramazan ayına; gelenekselleşen ve çok beğenilen lezzetleriyle “Hoş geldin” diyor. Çikolata Kaplı Hurma ile Ramazan’ın vazgeçilmezi hurmanın lezzetini taçlandıran Kahve Dünyası, Tahinli Dondurma ve Şeker İlavesiz Hurmalı Dondurmasıyla da düşük kalorili tatlı alternatifi arayanlara güzel bir seçenek sunuyor.

Kahve Dünyası her ay mevcut dondurma menüsüne sadece o aya özel, farklı bir konseptte bir lezzet daha etkiyor. Ramazan ayında ise “Ayın Dondurması” olarak iki yeni lezzet sunuluyor.

Sindirim sistemini düzenleyerek bağışıklığı güçlendiren, vitamin, mineral ve lif zengini hurmadan yapılan “Şeker İlavesiz Hurmalı Dondurma” ile susamın ezilmesiyle elde edilen, zengin kalsiyum kaynağı tahinle hazırlanan “Tahinli Dondurma” tüm Kahve Dünyası mağazalarında dondurma tutkunlarını bekliyor.

Şeker İlavesiz Hurmalı Dondurma ve Tahinli Dondurma, Kahve Dünyası’nın tüm dondurmaları gibi endüstriyel üretimden uzak; tam yağlı Jersey inek sütü, süt kreması, orkide bitkisinin köklerinden elde edilen gerçek saleple tamamen el yapımı tarzında hazırlanıyor. Şeker İlavesiz Hurmalı Dondurma ve Tahinli Dondurma, sadece 12 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında tüm Kahve Dünyası mağazalarında…