Herbalife Nutrition’dan Lezzet Patlaması

0
205
Herbalife Nutrition’dan lezzet patlaması

Herbalife Nutrition, atıştırmalıklara bakış açısını değiştiren yeni barbekü aromalı ve ekşi kremalı & soğanlı Protein Cipsleri ile damaklara hitap ediyor. Fırınlama tekniği ile üretilen tuzlu atıştırmalık Protein Cipsleri, vejetaryenlere uygun olarak üretiliyor. 

Şehrin hızını yakalarken beslenme alışkanlıklarını sürdürmeyi tercih edenlere proteinli atıştırmalıklar sunan Herbalife Nutrition, fırınlanmış protein cipslerini farklı aromalarla çeşitlendiriyor. Her paketi 12 g protein içeren ve vejetaryenlere uygun olan ekşi krema ve soğanlı Protein Cipsi, nerede olursa olsun beslenme hedeflerinden şaşmayanların kurtarıcısı olmaya aday. Her pakette 11 g protein içeren barbekü aromalı Protein Cipsi ise hiçbir hayvansal gıda içermediği için veganların da tüketimine uygun olarak sunuluyor.

Aktif yaşama yönelik yenilikçi beslenme ürünleri geliştiren Herbalife Nutrition, fırınlanmış tuzlu atıştırmalığı yeni Protein Cipsiyle ekşi krema ve soğanın tek pakette buluştuğu bir aroma sunuyor. Bezelye proteini içeren ve  için vejetaryenlere uygun olarak üretilen Barbekü aromalı ve ekşi kremalı & soğanlı Protein Cipsleri aynı zamanda glutensiz ürünler olduğundan gluten hassasiyeti olanların da tercih sebebi olacak.