Günlük Beslenmeyi Optimize Eden Doğal İçerikli Mikro Besin Konsantresi

0
295
Günlük Beslenmeyi Optimize Eden Doğal İçerikli Mikro Besin Konsantresi

21. yüzyılın günlük yaşam rutini içinde beslenme, zaman zaman arka planda kalarak yanlış seçimlerin kurbanı olabilmekte…

Özellikle de vakti olmayan, yoğun bir tempoda çalışan bireyler, beslenmelerini hızlı ve çoğu zaman besin değeri düşük gıdalarla karşılaşabiliyor. Almanya’nın en çok satan mikro besin konsantresi LaVita ise modern çağın büyük bir problemi haline gelen doğru beslenme için bilimsel temellere dayalı hızlı bir çözüm sunuyor. Beslenmenin temel besin temini ve optimizasyonu için geliştirilen LaVita, içeriğindeki 70’ten fazla doğal bilişene ev sahipliği yaparak tüm önemli vitaminler ve minerallerle birlikte doğal ve bütünsel beslenmeye yardımcı oluyor.

Almanya’nın köklü aile şirketleri arasında yer alan ve Alman buz hokeyi takımının efsaneleşmiş eski kaptanı Gerd Truntschka’nın liderliğinde geliştirilen mikro besin konsantresi LaVita ( www.lavita.web.tr ), dikkat çekici özellikleriyle fark yaratıyor. Günlük yaşamda sağlık açısından gerektiği gibi beslenmenin her zaman kolay olmadığını savunan LaVita, bilimsel olarak onaylanmış dozajı ile günlük beslenmeyi destekliyor.

“Mikro besinler (vitaminler, mineraller ve ikincil bitki maddeleri) sağlıklı bir yaşamın yapı taşlarıdır” esasına dayanan LaVita, mikro besin teminini her gün olması gerektiği düzeyde optimize ediyor. Mikro besinlerin en iyi birlikte çalıştığı ve genellikle birbirlerine ihtiyaç duyup birbirlerini tamamladıkları konseptiyle LaVita, ikincil bitki maddelerinin gücünü ve etkisini ortaya koyuyor.

Doğadan ilham alan mikro besin konsantresi

Vitaminler, mineraller ve ikincil bitki maddeleri en fazla verimi bir aradayken sağlar ve birbirlerini tamamlar. Doğada meyve ve sebzeler sadece tek bir vitamin veya mineral değil bir çeşitlilik içerir. LaVita sadece dengeli miktarda vitamin ve mineralleri değil aynı zamanda enzimler ve ikincil bitki maddelerini de içeriyor. Bu şekilde LaVita, doğal beslenmenin mucizevi etkilerini kullanır. 70’ten fazla doğal bileşene ev sahipliği yapan LaVita, tüm önemli vitaminler ve minerallerle çoğu zaman atlanan beslenmeyi daha kaliteli bir forma dönüştürüyor. 

Bilimsel olarak kanıtlandı, onaylandı

LaVita’daki mikro besinlerin hücrelere ulaştığı bilimsel araştırmalarla kanıtlanmıştır.* Viyana Üniversitesi’nde yapılan değerlendirmeler, LaVita’nın tüm önemli vitaminleri ve mineralleri bilimsel olarak onaylanmış dozlarda doğrudan hücrelere ilettiğini gösterir. Öncelikle LaVita’nın etkisi hücrelerde başlıyor. Şöyle ki yaklaşık üç aylık sıklıkta hücreler kendilerini yeniler ve bu yenileme süreci hayat boyunca devam eder. LaVita ise beta-karotenden çinkoya kadar tüm önemli mikro besinlerle beslenmeyi optimize ederek hücrelerin yaşam döngüsüne destek oluyor. Hücrelerin tüm önemli mikro besinler ve dolayısıyla vital maddelerle (vitaminler ve mineraller) kapsamlı bir şekilde beslenmesi ise LaVita’nın vücudun çeşitli fonksiyonları üzerindeki geniş spektrumlu etkilerini de gözler önüne seriyor.

Kalpten bağışıklığa, saçlardan cilde kadar birçok noktada olumlu etkisi var

A, B6, B12, C ve D Vitaminleri; Bakır, Çinko, Demir, Folik Asit ve Selenyum da dahil olmak üzere bütün faydalı mikro besinleri içeren LaVita, bağışıklık sisteminin normal işlevini destekleyen mikro besinlere de ev sahipliği yapıyor. Bitkinliği ve yorgunluğu azaltmaya yardımcı olan Demir, Folik Asit, Magnezyum, Niasin ve B2, B6, B12, C Vitaminlerini içeren bu mikro besin konsantresi, bileşenlerinde yer alan İyot ve Çinko ile normal bilişsel işlevde de önemli rol oynuyor. Formülündeki B1 Vitamini, normal kalp fonksiyonuna katkıda bulunurken K Vitamini kanın pıhtılaşmasını, C Vitamini ise kan damarları için kolajen oluşumunu destekler. Günlük beslenmeyi optimize eden bu eşsiz formül; Biotin, Niasin ve Çinko cildin korunmasına yardımcı olurken Selenyum ve Çinko ile de saç ve tırnakların korunmasında rol alır.

Her yaştan herkes kullanabiliyor

Tamamen doğal sebze, meyve, bitki ve bitki özlerinden oluşan ve mikro besinleri sıvı formda ve yeterli seviyede sağlayan LaVita, herkes tarafından güvenle kullanılabiliyor.  İster çocuk ister yetişkin ister kadın ister erkek, özellikle profesyonel spor yapan ve sağlıklı yaşamayı ilke edinen herkes LaVita gibi sıvı ve lezzetli bir ürünü günlük yaşantısına kolayca entegre edebiliyor. Bir yemek kaşığı LaVita’yı (10 ml) yaklaşık yarım su bardağı (90 ml) su ile karıştırarak tüketmekse mümkün…