Danone İle Akut İşbirliği Yaptı

0
753
danone

Danone Türkiye Sütlü Ürünler Lüleburgaz Fabrikası; hiçbir kaza yaşanmadan geçirdiği son bir yılı (Ocak 2020-Ocak 2021), AKUT Arama Kurtarma Derneği ile yaptığı bir işbirliğiyle kutluyor.

Bu kapsamda Lüleburgaz Fabrikası, çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliğini sağlamak için paylaşacakları davranış odaklı gözlemler karşılığında AKUT’a bağışta bulunacak. Sıfır kaza hedefiyle faaliyetlerini sürdürdüklerini söyleyen Danone Türkiye Sütlü Ürünler Lüleburgaz Fabrika Müdürü Özlem Taşdemir,

“Çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliğini sağlamayı önceliğimiz olarak kabul ediyor, bu doğrultuda olası riskleri değerlendirerek her türlü önleyici tedbiri alıyoruz.

Bunun neticesinde kazasız geçirdiğimiz son bir yılı kutlarken hem iş sağlığı ve güvenliği konusunda çalışanlarımızın farkındalığını artırmayı hem de AKUT’a destek olmayı hedefledik. Bu kapsamda çalışanlarımızın fabrika yönetimiyle paylaştığı davranış odaklı gözlemleri, ayda bir kez olmak üzere onlar adına AKUT’a bağışta bulunarak iyiliğe dönüştüreceğiz” dedi.

Kaynak : www.tekgida.org.tr