Daha Önce Patlamış Mısırlı Ekmek Yediniz Mi?

0
588
Patlamış Mısırlı Ekmek

Zengin içerikli ekmek karışımı Inventis Popcorn Ekmeği Premiksi, içindeki patlamış mısır taneleriyle müşterilerinizi cezbedecek yenilikçi bir ürün

Lesaffre Türkiye ailesinin Inventis markası, raflarındaki ekmek çeşitliliğini arttırarak farklılık yaratmak isteyen fırıncılara birbirinden zengin içerikleri ile sağlıklı ürünler sunmaya devam ediyor.

Müşterilerinizi patlamış mısır taneleriyle şaşırtın! 

Inventis’in zengin içerikli ürünlerinden biri olan Inventis Popcorn Ekmeği Premiksi, içinde bulundurduğu patlamış mısır taneleriyle müşterilerinizi cezbedecek yenilikçi bir ürün olmasının yanı sıra mısır unu, ruşeym ekşi hamuru ve ay çekirdekleri sayesinde oldukça zengin bir karışımdır. Ekmekçilik profesyonellerin ürün listesinde yer alması gereken bu çok özel karışım, fırınların vazgeçilmez lezzetlerden biri olacak.

Zengin içerik, lezzetli ekmek

Her bir buğday tohumunda, tane ağırlığının %2-2,5’ini oluşturan ruşeym, tohumun bitkiye dönüşmesi için çimlenen kısmında oluşup tohumun embriyosu olarak tanımlanır. 1 tonluk buğdaydan, yalnızca 1 kilogram kadar buğday ruşeymi elde edildiği belirtilmektedir. Yüksek oranda protein, lif ve yağ içeren ruşeymin, özellikle E vitamini zenginliği ile sağlıklı beslenme listelerinde de sıkça yer aldığı görülmektedir.

Vitamin deposu bir besin kaynağı

Yağ, protein, vitamin ve mineral bakımından zengin olan mısır ununun, aynı zamanda antioksidan görevi de olduğu bilinmektedir. İçeriği sayesinde vücuda enerji sağlamada önemli bir besin kaynağıdır. Lifli bir gıda olma özelliğiyle, bağırsak fonksiyonlarını düzenleyerek kabızlığı önlemeye yardımcı olmaktadır.

Lesaffre’ın Inventis markasının zengin içerikli Inventis Popcorn Ekmeği Premiksi ile yapacağınız sağlıklı ekmekler ile raflarınızı çeşitlendirebilirsiniz.