Sütlü İçeceklerde Yeni Lezzetler Arayan Ailelerin Yardımcısı: Hatır Hüp-s

0
735
karaca Hatır Hüp-s

İster çocuklar için sütlü çikolata ister anne-babalar için Türk kahvesi… Ailecek beraber zaman geçirmenin lezzetli yolu Hatır Hüp-s’den geçiyor.

Karaca, içeceklerine sütün hafif lezzetini eklemek isteyenleri Hatır ailesinin son üyesi Hüp-s, ile buluşturuyor. Günün her saati kahveden vazgeçemeyen kahveseverlere közde ağır ağır pişen kahvenin bol köpüklü geleneksel lezzetini sunan Hüp-s; aynı zamanda sütlü kahve yapma özelliğiyle de farklı tatlardan hoşlananların kalbini kazanıyor. Büyüklerin kahve saatine değer katan Hatır Hüp-s; mis gibi kokan sıcak çikolata lezzeti ile oyun ya da ders arası veren çocukların gönlünü fethediyor. Renkli tasarımı ile dekoratif olarak da göz dolduran Karaca’nın yeni kahve makinesi tek tuşla hızlı içecek hazırlama imkanı sunuyor. Ailenin her üyesine uygun içecek alternatifi sunan Hatır Hüp-s ile közde Türk kahvesi, sütlü sıcak çikolata ve sütlü kahve yapmak artık çok kolay.

 

11 renk alternatifi olan Karaca Hatır Hüp-s kahve makinesinin sarı, bej, kırmızı ve krem rengi lansmana özel 399 TL’den satışa sunuluyor. Kahve keyfini çeşitlendiren Hatır Hüp-s ve daha fazlası Karaca mağazalarında ve www.karaca.com adresinde sizleri bekliyor.