Lesaffre Türkiye’ye, TSE’den Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi

0
1030
LeSaffre_Güven_Belgesi

Lesaffre, Türk Standartları Enstitüsü tarafından belirlenen tüm kıstasları tamamlayarak “TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi” almaya hak kazandı.

165 yılı aşkın bilgi birikimiyle maya endüstrisinde global bir referans olan Lesaffre, küresel COVID- 19 salgınıyla mücadele kapsamında; Amasya, Lüleburgaz ve Ceyhan’da yer alan tesislerinde, Türk Standartları Enstitüsü tarafından belirlenen tüm kıstasları tamamlayarak “TSE COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi” almaya hak kazandı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgının başladığı ilk günden itibaren, tüm tesislerinde üst düzey önlemler alarak çalışmalarını sürdüren maya ve fermantasyon ürünleri pazarının uzman ismi Lesaffre; sektörde adından söz ettirmeye devam ediyor.

TSE’den Güvenli Üretim Belgesi

Türk Standartları Enstitüsü tarafınca belirlenen COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı şartlarını yerine getirerek; Amasya, Lüleburgaz ve Ceyhan kuruluşlarında; TSE COVID-9 Güvenli Üretim Belgesi almaya hak kazanan Lesaffre, hijyen güvenliğini belgeledi.

Teknolojisi ile dünyanın en iyi maya fabrikaları arasında yer alan üretim tesislerinde, hem profesyonel fırıncılara hem ev kullanıcılarına yönelik mayalar, ekmek geliştiriciler, blendler ve ekmek miksleri üreten Lesaffre; çalışanları ve tüm tesisleriyle küresel COVID-19 salgını ile mücadelenin bir parçası olduğunu ortaya koydu.

1992 yılından bu yana uluslararası tecrübesini Türk fırıncılık sektörüne aktaran Lesaffre, ürün gamını geliştirerek güvenle hizmet vermeye devam edecek.

Gıda Güvenliği ile ilgili diğer haberlerimiz için tıklayınız.