Burger King®’ten acı lezzet sevenler için yeni ürünler: Angry Whopper® ve Angry Chicken Royale® 

0
560
Burger King®’ten acı lezzet sevenler için yeni ürünler:

Burger King®’in ikonik ürünleri Whopper® ve Chicken Royale®, jalapeno biber turşusu, spicy sos, acı sos ve soğan halkaları ile lezzetine acı katarak ürün ailesine yenilerini ekledi: Angry Whopper® ve Angry Chicken Royale®Angry Whopper®’ın kızdırılmasıyla başlayan acı macerayı anlatan reklam filmi tüm platformlarda yayınlandı.

Alevde ızgara ateşinin kralı Burger King®, yepyeni ve baş döndürücü ürünleri ile lezzet ailesini genişletmeye devam ediyor. Burger King®’in vazgeçilmez lezzetlerinden olan Whopper® ve Chicken Royale®’in acı severler için kızdırıldı ve Angry Whopper® ve Angry Chicken Royale® oldu.

Burger King®, büyük boy doyurucu susamlı sandviç ekmeği, salatalık turşusu, ketçap, mayonez, doğranmış marul, domates ve soğandan oluşan eşsiz ürünü Whopper® ve tavuk eti, büyük boy susamlı sandviç ekmeği, mayonez ve doğranmış marul lezzeti ile öne çıkan Chicken Royale® ailesine yeni ürünler ekledi. Jalapeno biber turşusu, spicy sos, acı sos ve soğan halkaları ile ürünleri zenginleştiren Burger King®, acı severlerin hoşuna gidecek Angry Whopper® ve Angry Chicken Royale®’i satışa sundu. 

İkonik Whopper® lezzetinin kızdırılması ile başlayan acı macerayı reklam filmiyle anlatan Burger King®’in yaratıcı filmi VMLY&R imzası taşıyor.

Lezzet severler yeni ürünlere, tüm Burger King® restoranlarında ve www.tiklagelsin.com üzerinden ulaşabilecek.

Reklam Filmi: https://youtu.be/8XJSEN5NSaQ 

Künye:

Reklamveren: Burger King

Reklamveren Yetkilileri: Sinan Ünal, Caner Alpaslan, Emel Onganer, Aslı Kaynaroğlu, Mine Alara Halil, Funda Eratalar, Başak Vardar, Erinç Doğucan Tözün, Nazlıcan Ersoy, Yağmur Ersoy, Begümhan Kurdoğlu, Nihan Gürsoy

Reklam Ajansı: VMLY&R

Yönetici Kreatif Direktör: Arkın Kahyaoğlu

Kreatif Direktör: Emir Yüksel

Yardımcı Kreatif Direktör: Mustafa Gülsen

Yaratıcı Grup Başkanı: Halil Gökhan Tuna

Yaratıcı Ekip: Burcu Çetin, Kaan Birkes, Balım Beren Sunar

Strateji: Mert Tuncer, Onur Tüylüoğlu

Müşteri İlişkileri: Merve Çiçek Tuyun, Gizem Pelivan

Topluluk Yöneticisi: Ebru Tonel, Selin Süer

Prodüksiyon Ekibi: Beril Talu, Elif Arayıcı