Baylan’da Dondurma Keyfi Bambaşka

0
4591
Baylan dondurma

Siz hiç Baylan dondurması yediniz mi? Eğer cevabınız “Hayır” ise Bebek ve Kadıköy Baylan’a gelip bu eşsiz lezzeti mutlaka denemelisiniz.

İstanbul’un yaşayan en eski pastanesi olarak kent tarihinde çok özel bir yere sahip olan Baylan; dondurma tutkunlarını tadına doyulmaz Baylan dondurmasıyla buluşturuyor. Baylan dondurmaları her bir ürünü özenle seçilen, en kaliteli malzemelerden günlük olarak üretiliyor. Sütü her sabah Tekirdağ’dan taze taze gelen, lezzetini Baylan şeflerinin reçetesinden alan dondurmalarda taptaze meyveler, gerçek çikolata ve çiğ yemişler kullanılıyor. 

Baylan, dondurmalarının lezzetini taze külahlarıyla taçlandırıyor. Siz sipariş verdiğiniz anda hazırlanan külahlar mis kokusuyla dondurma keyfinizi ikiye katlıyor. 

Baylan, dondurma tutkunları bu lezzetlerin tadını evlerinde de çıkarabilsin diye dondurmalarını 400 gramlık ambalajlarda da satışa sunuyor. Kısa bir süre önce paketli dondurmalarına Sütlü Roche Çikolatalı, Cevizli Krokanlı ve Vişneli Brownie’li olmak üzere yeni çeşitler ekleyen Baylan dondurma sevenleri Kadıköy ve Bebek’te bekliyor.