Yeni Yıl Ruhunu Izaka Terrace’da Yaşayın

0
236
Yeni Yıl Ruhunu Izaka Terrace’da Yaşayın

Cezbedici lokasyonu, şık atmosferi ile şehrin popüler adreslerinden biri olan Izaka Terrace; canlı müzik performanslarının yanı sıra yeni yıla özel hazırladığı eşsiz menüsü ile misafirlerine unutulmaz bir akşam vadediyor.

Eşsiz boğaz manzarası ile fark yaratan Izaka Terrace, yılbaşı akşamına özel hazırladığı menüsü ve canlı müzik performanslarıyla yeni yılı karşılamaya hazırlanıyor. Büyüleyici atmosferini muhteşem bir yılbaşı programı ile taçlandıran Izaka Terrace misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Izaka Terrace’da, yerli ve yabancı şarkılardan oluşan repertuvarıyla, son dönemin popüler isimlerinden Yansı ile başlayacak olan eğlence, kendine has yorumuyla Türk ve Yunan müziğini başarılı bir şekilde yorumlayan Cefi’nin sahnesi ile devam edecek.

Misafirlerine eğlence ve müzik dolu gecenin yanı sıra eşsiz lezzetler de sunan Izaka Terrrace’ın yeni yıl özel menüsünün başlangıcında istiridye, kral yengeç, ıstakoz, karides, tarama, somon havyarı, somon füme, pancar fısındjan, rokalı haydari, zeytinyağlı enginar, zeytinyağlı yaprak sarma yer alırken, bu eşsiz lezzetler sushı, yasaı roll, crspy roll, tobiko roll, söğüş etler, peynir çeşitleri, fırınlanmış yer elması çorbası, kırmızı karidesli lazanya ile devam edecek. Ana yemek olarak servis edilen yılbaşı hindisi ile damaklarda unutulmaz tatlar bırakacak. Tahinli çıtır bal kabağı mus ve kaymaklı-cevizli dondurma ise yeni yılın hafızalardan silinmeyecek lezzetlerinden olacak.  

Izaka Terrace Bar’da ise gece saatler 22.00’yi gösterdiğinde eğlence hayatının ve dans müziğinin vazgeçilmez ismi DJ Queto’nun müzik seçimleriyle eşsiz ritimleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek. 

Sizler de sevdiklerinizle doyasıya eğlenmek, birbirinden eşsiz lezzetleri deneyimleyerek unutulmaz bir yeni yıl gecesi yaşamak istiyorsanız Izaka Terrace’da şimdiden yerinizi ayırın.