Yemekleriniz “Tek Tuşla” Lezzetlenecek

0
552
Russell Hobbs Classics Tuz & Karabiber Öğütücü

Mutfaktaki en şık ve en güzel yardımcıların yaratıcısı Russell Hobbs, Classics Tuz & Karabiber Öğütücüsü ile yemeklerinize tek tuşla lezzet katıyor.

Mutfaktaki en şık ve en güzel yardımcıların yaratıcısı Russell Hobbs; Classics Tuz & Karabiber Öğütücüsü ile yemeklerinize tek tuşla lezzet katıyor. Kullanım kolaylığı ve inovasyonu kadar şık tasarımıyla da dikkatleri çeken Classics Tuz & Karabiber Öğütücü; tek tuşla yemeklerinize istediğiniz miktarda tuz, karabiber ya da baharat eklemenizi sağlıyor.

Avrupa’nın en sevilen elektrikli ev aletleri markası Russell Hobbs’un; yemeklerin olmazsa olması olan tuz, karabiber ve baharat gibi lezzetlerini kolay öğütme imkanı sunan ürünü Classics Tuz & Karabiber Öğütücü mutfakların en dikkat çekici parçası olacak.

İştah açıcı lezzetlerin son dokunuşu

İçerisinde yer alan seramik öğütme sistemi sayesinde ister ince ister iri taneli şekilde öğütme imkanı sunan 23460-56 Classics Tuz & Karabiber Öğütücü; karabiber parçaları ve tuz kristallerine ek olarak istenilen kuru baharatları da kolayca öğütebiliyor.

Pille çalışan elektrikli aksamıyla tek tuşla istenilen ürünü kolayca öğütebilen Classics Tuz & Karabiber Öğütücü; kullanım kolaylığı sağlayan led aydınlatmasıyla da baharatınızın miktarını ayarlamanıza yardımcı oluyor.

23460-56 Russell Hobbs Classics Tuz & Karabiber Öğütücü: 394,90 TL