5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Kahve Dünyası’ndan Yine Sürpriz

0
556
kahve-dunyasi

Türk Kahvesi kültürünü sadece 5 Aralık’ta değil; her gün, her ikramda misafirlerine hatırlatan Kahve Dünyası, müşterilerine Türk Kahvesi hediye ediyor.

500 yılı aşan geçmişi, bize özgü gelenekleri ile Türk Kahvesi kültürümüzde önemli bir yere sahip. Her geçen gün artan ürün gamına rağmen Kahve Dünyası için Türk Kahvesi’nin yeri çok özel. Türk Kahvesi kültürünü sadece 5 Aralık’ta değil; her gün, her ikramda misafirlerine hatırlatan Kahve Dünyası, Dünya Türk Kahvesi Günü’nü bu yıl da bir bayram gibi kutluyor ve bu özel hafta sonunda www.kahvedunyasi.com online mağazasından alışveriş yapan müşterilerine Türk Kahvesi hediye ediyor.

Kahve Dünyası, misafirlerine özel bir sürpriz yaparak her yıl olduğu gibi bu yıl da; 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü’nü büyük bir heyecan ve gururla kutluyor. Kahve Dünyası, 5 Aralık cumartesi ve 6 Aralık pazar günü www.kahvedunyasi.com online mağazasından yapılacak tüm alışverişlerde sepet tutarı şartı aranmaksızın herkese orta kavrulmuş 100 gr paketli Kahve Dünyası Türk Kahvesi hediye ediyor.

“Hepimizin Ortak Noktası” söylemiyle Türk Kahvesi ve diğer özgün lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sunan Kahve Dünyası; çok değerli bir kültürel miras olan Türk Kahvesi’ne sahip çıkmak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da 5 Aralık’a özel olarak bir araştırma gerçekleştirdi. Kahve Dünyası, her yıl düzenli olarak yapılan bu araştırmalarla tüketici alışkanlıklarını ve trendleri anlamak ve analiz etmenin yanı sıra; arşiv niteliğinde bir kayıt oluşturmayı da hedefliyor.