Yaz Mevsimini Starbucks’ın Yepyeni Lezzetleriyle Tatlandırın!

0
1891
Starbucks refreshalar

Starbucks ‘ın yaz mevsimine özel yepyeni lezzetleri, sıcak günlere ferah bir hava katıyor!

 

Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatan Starbucks, yazın gelişini yepyeni soğuk içecek alternatifleriyle kutluyor.

 

Starbucks ile eğlenceye merhaba de!

Mavi balonlu sakız aromalı krema bazlı içeriğiyle serinlemenin en tatlı yolunu sunan Starbucks, Bubble Pop Frappuccino ile lezzeti ileriye taşırken üzerine çırpılmış krema ve pembe şekerlemelerle yazın başlangıcına heyecan ve renk katıyor. Kısa süre satışta olacak Bubble Pop Frappuccino’yu tüm Starbucks mağazalarında deneyimleyebilirsiniz.

 

Starbucks Refresha ailesine Pink Coconut Refresha ve Strawberry Acai Refresha katıldı!

Kışın soğuk günlerinin geride kaldığı baharın renkli ve sıcak yüzünü göstermeye başladığı günlerde Starbucks, ferahlatıcı yeni lezzetleriyle sevenlerinin karşısına çıkıyor! Cool Lime ve Berry Hibiscus gibi yazın vazgeçilmezi olan içeceklerin yer aldığı Starbucks Refresha ailesine, Pink Coconut Refresha ve Strawberry Acai Refresha katılıyor.

 

Pink Coconut Refresha, tatlı çilek aromalarını kadifemsi hindistan cevizi sütü ile birleştiriyor. Meyve dolu ve ferahlatıcı bir yudum için en doğru adresi oluşturuyor!

 

Strawberry Acai Refresha ise, gerçek çileklerle bütünleşen, Açai notalarıyla vurgulanan tatlı çilek aromalarından oluşuyor. Serin bir lezzet arayanların hem park, bahçe ve açık havalardaki aktivitelerinde yanından eksik etmek istemeyeceği hem de Starbucks mağazalarında keyifle tüketeceği bol aromalı buz gibi lezzetler bu yaza damgasını vuracak!