Tchibo ve Ticket Restaurant’dan Kahve Severlere Özel Kampanya

0
1081
Tchibo ve Ticket Restaurant’dan Kahve Severlere Özel Kampanya

Ticket restaurant yemek kartı ile kahve severler tüm Tchibo mağazalarında çok avantajlı fiyatla filtre kahve keyfinin tadını çıkarıyor.

Türkiye’de 15 yıllık geçmişiyle kahve tutkusunun artmasına öncü olan Tchibo Türkiye;  Ticket Restaurant markası ile Türkiye’yi ilk kez yemek kartı hizmetiyle tanıştıran Edenred Türkiye iş birliğini yeni yılda da sürdürüyor. Ticket restaurant yemek kartı ile kahve severler; tüm Tchibo mağazalarında çok avantajlı fiyatla filtre kahve keyfinin tadını çıkarıyor.

Tchibo, filtre kahveden kapsüle, çekirdek kahveden Türk kahvesine kadar zengin kahve çeşitlerini daha çok kahve severe ulaştırmak için yatırım ve iş birliklerine devam ediyor. Kampanya kapsamında Ticket Restaurant Yemek Kartı sahipleri; 31 Ocak’a kadar standart boy sade/sütlü filtre kahvelerini 7,95 TL yerine 4,95 TL’ye tüm Tchibo mağazalarından satın alabilecek.

Güne kahvesiz başlayamayanlar ya da keyifli bir molayı kahveyle taçlandırmak isteyen Ticket Restaurant Yemek Kartı sahipleri; Tchibo mağazalarında kahvenin tadını çıkarıyor.