TAB Gıda Markaları Restoranlarında Misafirleriyle Buluşuyor

0
899
TAB_GIDA_RESTORANLARI___1_

TAB Gıda, yeni normalle birlikte hayata geçirilen önlem ve uygulamalarla, sevilen markalarını yeniden misafirleriyle buluşturuyor.

COVID-19 pandemisi nedeniyle 22 Mart’tan bu yana restoranlarında yalnızca gel-al ve paket servis hizmeti veren Türkiye’nin hızlı servis restoran sektörü lideri TAB Gıda, ‘yeni normal’ adımları ile birlikte aldığı önlemler ve hayata geçirdiği uygulamalarla birlikte restoranlarında yeniden misafirlerini ağırlamaya başladı.

Restoranlarda öncelik hijyen

Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® gibi dört global, Usta Dönerci® ve Usta Pideci® ile de iki ulusal olmak üzere toplam altı markayı çatısı altında toplayan TAB Gıda, ‘yeni normal’in gerekliliğiyle restoranlarında pek çok uygulamayı hayata geçiriyor. Restoran ekibinin hijyeni elden bırakmayarak, rutin sağlık kontrollerini yaptırmaya devam edeceği normalleşme sürecinde restoranlara alan hacmine bağlı olarak belirli sayıda müşteri kabul edilecek.

12 olan el yıkama prosedürü 16 adıma çıktı

Maske ile giriş yapılabilen restoranlar, kapalı olduğu saatler de dahil olmak üzere onaylı kimyasallarla düzenli olarak dezenfekte edilecek. Hali hazırda maske ve eldivenle hizmet veren restoran ekiplerinin 12 adım olan el yıkama prosedürü 16 adıma çıkarıldı. Kasa bölgelerinde hizmet veren restoran çalışanların yüz siperliği kullanmaya devam etmelerinin yanı sıra kasa bölgesinde banko üzerine ise şeffaf siperlikler monte edilmeye başlandı. Yine ek bir önlem alınarak siparişi alan çalışan ile siparişi hazırlayıp teslim eden çalışanlar birbirinden ayrıldı. Bu sayede para ile teması olan çalışanın gıda ile olan teması sıfırlanmış oldu. Restoranlarda yemek siparişi esnasında sosyal mesafeyi koruyabilmek amacıyla müşteriler arası 1,5 metre mesafe kuralına uyulurken; çocuk alanları ise kapalı kalmaya devam edecek. Ayrıca oturma alanları da virüs önlemleriyle, her yönden 1,5 metre mesafe kalacak şekilde ‘yeni normal’e uygun olarak düzenlendi.