TAB Gıda Güvencesiyle vazgeçilmez lezzetler Usta Dönerci®, Usta Pideci® ve Sbarro®Mersin Erdemli’de…

0
382
TAB Gıda Güvencesiyle vazgeçilmez lezzetler

Lezzet severleri TAB Gıda güvencesi altında birbirinden enfes menülerle buluşturan Sbarro®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci® Mersin Erdemli’de lezzet şöleni yaşatacak.

Türkiye’nin lider restoran operatörü TAB Gıda, Mersin Erdemli Novacity AVM’de Sbarro®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci® restoranları ile misafirlerine hizmet vermeye başladı.

Geleneksel Napoli lezzetlerini tazelikten ve kaliteden ödün vermeden misafirlerinin beğenisine sunan Sbarro®, pizzadan pideye, makarnadan salataya, çorbadan tatlıya uzanan geniş ürün yelpazesi ile Novacity AVM’de lezzet severlerle buluşuyor. 

Usta Dönerci®, geleneksel döner lezzetini uygun fiyat ve üstün hizmet kalitesi ile Novacity AVM’de lezzet severlerle buluştururken; restoranında Anadolu’nun binlerce yıllık lezzet geleneğini misafirlerine yaşatmaya devam ediyor. 

‘Pide işin ustasından yenir!’ mottosuyla yola çıkan ve kısa zamanda pide tutkunlarının gönlünü kazanan Usta Pideci® de, özenle seçilen malzemeler, güvenilir kaynaktan gelen şarküteri ve dana eti ile klasik yöntemlere sadık kalarak usta eli ile hazırlanmış nefis pide çeşitleri ile Novacity Avm’de yerini aldı.