Özsüt İle Yılbaşı Sofraları Çok Chocolate Olacak!

0
192
Özsüt ile yılbaşı sofraları Çok Chocolate olacak!

Özsüt her yıl olduğu gibi, yılbaşı dönemine özel hazırladığı lezzetlerle yeni yıl heyecanını ikiye katlıyor. Yeni yıl ruhunu yansıtan birbirinden özel ürünleriyle sofraları süslemeye hazırlanan Özsüt, yoğun çikolatalı yepyeni pastası Çok Chocolate ve yılbaşına özel üretilen enfes kurabiyeleri ile 2023 çok mu çok tatlı olacak!

Özsüt, tüm aileyi ve dostları bir araya getiren yılbaşı sofralarına çok yakışacak lezzetleriyle yeni yıla hazır. Her yıl olduğu gibi yılbaşı dönemine özel üretilen ve yeni yıl ruhunu yansıtan ürünleriyle misafirlerine tatlı sürprizler yapan Özsüt, yılbaşına özel çıkardığı yoğun çikolatalı yepyeni pastası Çok Chocolate ve enfes kurabiyeleri ile 2023’ü karşılıyor.

Yeni Yıl Kutlamanın Tadı: Çok Chocolate

Özsüt, yılbaşı kutlamalarına renk katacak benzersiz çeşitlilikte pasta alternatifi sunuyor.  Özsüt’ün yeni yıl sofralarının baş köşesinde yer alacak yepyeni pastası Çok Chocolate, nemli kek katları arasında zengin çikolatalı krema ve bitter çikolatalı pirinç patlağı ile hazırlanıyor. Kışın klasikleşmiş simgeleri, yılbaşı ağacı, hediye paketleri ve kardan adamlı süslemesiyle sadece damaklara değil göze de hitap eden bu eşsiz lezzet, yoğun kakaolu tadıyla size ve sevdiklerinize enerji ve mutluluk katacak. 

Bir kurabiye asla yetmez!

Özsüt’ün yılbaşına özel hazırladığı kurabiyeleri, gerçek çikolatadan gelen enfes tadıyla baş döndürüyor. Zencefil, sütlü çikolata, fındık, portakal şekerlemeleri ve kakao çekirdeği parçacıkları ile hazırlanan yıldız formundaki Zencefilli Kurabiye ve beyaz çikolata, renkli şeker süslemeleriyle ağaç formunda Kakaolu Kurabiye, tek ısırıkta kendine hayran bırakacak. 

Özsüt’ün her biri özgün tariflerle hazırlanan ve koruyucu katkı maddesi içermeyen lezzetleriyle, yoğun çikolatalı, çok tatlı bir yıl Özsüt’lerde sizi bekliyor.