Ozmo’dan Yeni Çilekli Ailesi 

0
243
OZMO’DAN YENİ ÇİLEKLİ AİLESİ

Çocukların oyun arkadaşı Ozmo’nun, lezzet ve macera dolu ailesi büyümeye devam ediyor. Ozmo çilekli ailesinin keyifli ürünleri Yeni Ozmo Fun Çilekli, Yeni Ozmo Yumurta Kafalar Çilekli, Yeni Ozmo Cornet Çilekli ve Yeni Ozmo Ogopogo Çilekli, çocukları lezzet dolu bir maceraya davet ediyor. Rengini meyveden, eğlencesini Ozmo’dan alan yeni lezzetler çocukların en sevdiği atıştırmalıkları arasında yer almaya aday!

Ozmo’nun sevilen atıştırmalıkları Yeni Ozmo Fun Çilekli ve Yeni Ozmo Yumurta Kafalar Çilekli çikolata ve çileğin muhteşem uyumunu bir araya getiriyor. Kakaonun kendi çekirdeğinden ve yağından oluşan  % 100 çikolatasıyla çileğin enfes tadını buluşturan Ozmo ailesinin yepyeni çilekli üyeleri, rengini meyveden alıyor. 

Ozmo çilekli ailesindeki Yeni Ozmo Ogopogo Çilekli ayıcık şeklindeki yumuşacık kekiyle tatlı bir atıştırmalık alternatifi sunuyor. Çileğin enfes tadını gofretle buluşturan külah şeklindeki Yeni Ozmo Cornet Çilekli ise çocukları çok lezzetli bir deneyime davet ediyor.

Dünyanın ilk çilekli oyuncaklı yumurtası: Ozmo Yumurta Kafalar Çilekli

Ozmo, dünyada bir ilke imza atarak çilekli oyuncaklı yumurta çikolatayı çocuklarla buluşturuyor. Ozmo Yumurta Kafalar Çilekli, eğlenceli figürlerindeki sütlü ve çilekli beyaz çikolatası ve içindeki sürpriz oyuncaklarıyla çocukları yepyeni bir keşfe davet ediyor. Ozmo Yumurta Kafalar Çilekli,  %100 çikolatası ve nefis çilek tadıyla çocuklar için hem keyifli hem de eşsiz bir çikolata… 

Ozmo Fun Çilekli macerayı ve lezzeti bir araya getiriyor

Çilekli beyaz çikolata, bitter çikolata ve sütlü çikolatayı buluşturan sütlü lolipop çikolata Ozmo Fun Çilekli, eğlenceli denizaltı figürleriyle çocukların hayal gücünü zenginleşmesini desteklerken, % 100 çikolatası ile eşsiz bir atıştırmalık alternatifi sunuyor. 

Ozmo Cornet Çilekli hem çok eğlenceli hem de çok lezzetli

Harika çilek sosu ve krema dolgusunu taçlandıran fındıklı kremasıyla Ozmo Cornet Çilekli, çıtır gofretinin üstündeki draje şekerleri ve külah şekildeki görünümüyle çocuklar için hem çok eğlenceli hem de çok lezzetli bir gofret deneyimi sunuyor. 

Ozmo Ogopogo Çilekli hem sevimli hem lezzetli

Çilek soslu, kakaolu ve vanilya aromalı yumuşacık kek Ozmo Ogopogo Çilekli, ayıcık şekliyle hem çok eğlenceli hem de çok lezzetli.