Nestlé Pure Life’tan Kids Serisine Yeni Tasarım ve Yeni Reklam

0
345
Nestlé Pure Life’tan Kids Serisine Yeni Tasarım ve Yeni Reklam

Dünyanın lider ambalajlı su markası Nestlé Pure Life, çocuklara özel tasarlanan su şişelerini Barbie ve Hot Wheels’in birbirinden renkli ve eğlenceli karakterleriyle yeniledi.

Göz alıcı kıyafetleri ve parlak renkleri ile daha canlı, daha çılgın Barbie Extra serisi ile yenilenen su şişelerine, erkek çocukların gözde oyuncağı Hot Wheels arabaları da eklendi. Kids serisinin yeni tasarımlarını içeren relansman filmi de dijital platformlarda yerini aldı.  

Sağlıklı su tüketimi misyonunun öncüsü Nestlé Pure Life, çocukların su içme alışkanlıklarını eğlenceyle desteklemek amacıyla Kids serisini renklendirdi. Daha önce, sevilen oyuncak markası Barbie ile iş birliğine giderek şişelerinde Barbie karakterlerinin çizimlerine yer veren Nestlé Pure Life, yeni seride ise tasarımlarına boyut kattı. Barbie koleksiyonunun en tarz kombinleriyle su şişeleri artık daha canlı ve daha çılgın hale geldi. Ayrıca Kids serisini, Hot Wheels’in favori araba karakterlerine dönüşebilen tasarımlarıyla genişletti. Çocuklar için su içmeyi eğlenceli hale getirmeyi amaçlayan yeni şişeler raflarda yerini alırken, relansman filmi de dijital platformlarda tüketiciyle buluştu. 

Sağlıklı nesiller yetiştirilmesine katkı sunmayı amaçlayan Nestlé Pure Life, Barbie ve Hot Wheels tasarımları ile çocuklara ayrıca çevre ve ileri dönüşüm farkındalığı kazandırmayı amaçlıyor. 0,33 litrelik şişeler, tüketilmesinin ardından atılmak yerine oyuncak olarak kullanılabiliyor. Yeni serinin bu özelliği, “Eğlence Hep Benimle” diyen reklam filminde de öne çıkıyor.