Mutfağın Uzmanı Thermomix‘ten: Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme!

0
717
Thermomix'ten Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme

Mutfağın uzmanı Thermomix, Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme kitabı ile ebeveynlere ellerinden bırakamayacakları bir bilgi kaynağı sunuyor.

Onun için her türlü fedakarlığı yapacağınız ve üstüne titrediğiniz bebeğinizin sağlıklı beslenme alışkanlıkları geliştirmeleri çok büyük önem taşıyor. Mutfağın uzmanı Thermomix; Çocuk Hastalıkları Uzmanı Doktor Başak Namdar Çelikkan ve Uzman Diyetisyen Çağatay Demir’in katkılarıyla hazırladığı Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme kitabı ile ebeveynlere ellerinden bırakamayacakları bir bilgi kaynağı sunuyor.

Bebeğinizin sağlıklı beslenme alışkanlıkları geliştirmeleri ve yaşa özgü büyüme standartlarına ulaşmaları için uygun besinlerin doğru şekilde beslenme düzenlerine eklenmesi gerekiyor. Mucizevi bir besin olan anne sütünün yeterli olmadığı durumlarda ve ek gıdaya geçilen aylarda ise; doktor ve diyetisyen takibinde bebeğin gelişimini izlenmek ve ayına uygun bebek mamaları ile anne sütüne destek olmak gerekiyor.

Mutfağın uzmanı Thermomix, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Doktor Başak Namdar Çelikkan ve Uzman Diyetisyen Çağatay Demir’in katkılarıyla hazırladığı; “Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme” kitabında bebeklerin beslenmesine dair tüm bilgileri tek bir kaynakta topluyor.

“Bebek beslenmesine dair her şey tek bir kitapta”

Ebeveynler için ellerinden bırakamayacakları bir bilgi kaynağı olacak kitapta, sağlıklı ve besin değerlerini ölçerek bebeğinizin tüm ihtiyacını karşılayabileceğiniz 87 mama tarifine ek olarak, bebeğinizin doğru beslenme alışkanlıkları geliştirmesi için nasıl bir yol izleyebileceğiniz, ay ay hangi besinlerin bebeğinizin beslenmesine eklenmesi gerektiği gibi birçok farklı faydalı bilgi bulunuyor.

4-6 aydan itibaren tamamlayıcı beslenmenin başlangıcı, 6-11 ay için tamamlayıcı beslenmenin çeşitlendirilmesi, büyük çocuğun beslenmesine giriş gibi bölümlerden oluşan “Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme” kitabı, annelere “Bebeğin psikomotor gelişimi diyetlerini nasıl etkiler?”, “Bebeğin çeşitli gıdaları kabul etmesini nasıl sağlarız?”, “Tamamlayıcı beslenmeye nasıl ve ne zaman başlanmalı?” gibi soruların cevabını veriyor.

“Bebeğinizin mamasını en zahmetsiz şekilde kendiniz hazırlayabilirsiniz”

12 mutfak aletinin yaptığı işi ve fonksiyonlarını tek bir cihazda birleştiren, rehberli yemek pişirme fonksiyonu, yemek kitapları ve dijital yemek tarifleri ile hayatınızı kolaylaştıran ve yemek pişirme alışkanlıklarını değiştiren mutfağın uzmanı Thermomix Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme kitabıyla annelerin ve anne adaylarının da vazgeçilmezi olmaya aday.

Uzmanların katkılarıyla hazırlanan ve besin değerlerini görebildiğiniz tarifler, Thermomix sayesinde besin değerlerini kaybetmeden ve en kusursuz kıvamda pişiyor, formül mamalara ihtiyaç duymadan hızlı ve pratik bir şekilde hazırlanıyor. Thermomix tarifleri hazırlarken ebeveynlere bebekleriyle vakit geçirmek kalıyor.

Thermomix’i incelemek ve yarattığı mucizeye yakından tanık olmak ve daha fazla bilgiye ulaşmak içinwww.thermomix.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.