Lezzetli Tariflerin Eğlenceli Yüzü

0
901
saglikli-atistirmalik

Youtube kanalında paylaştığı lezzetli tarifler ile hayatımıza giren, neşesi ile yemek yapma alışkanlıklarımızı değiştiren Revna Çakır Sarıgül

Revna Çakır Sarıgül

Youtube kanalında paylaştığı lezzetli tarifler ile hayatımıza giren; neşesi ile yemek yapma alışkanlıklarımızı değiştiren Revna Çakır Sarıgül, MAG okurları için tadına doyulmaz bir sayfa hazırladı.

Sağlıklı yemekleri eğlenceli anlatımları ile kendi kanalında paylaşan sevilen Youtuber Revna Çakır Sarıgül; unsuz ve rafine şeker ilavesiz “Raw Brownie” tarifi ile tatlı yapamayanların sofralarına konuk oluyor. Tatlının yanında tuzlu bir lezzet arayanları da unutmayan Sarıgül; “Badem Unlu Kraker” tarifi ile çay, kahve sohbetlerinin olmazsa olmazı atıştırmalıklara yeni bir soluk getiriyor.

MAG Mayıs sayısı

Ünlü oyuncu model ve güzel anne Didem Uzel Sarı ve ailesinin kapak yıldızı olduğu MAG Mayıs sayısı “Anneler Günü” özel röportajları, ünlülerin #evdekal günlükleri dopdolu içeriği ve yazarları ile; www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor.