Bay Bread, Dondurmalarında ki Lezzet Sırrını Açıkladı!

0
812
dondurma

Gerçek meyve ve sütten oluşan Bay Bread dondurma çeşitlerinde hem geleneksel lezzet hem de teknolojinin harmanlandığı bir kıvamda sizlere sunulmaktadır.

Bay Bread dondurma ‘larının lezzet reçetesinin sırrı doğallığında da saklı. İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde kaliteli ürün ve servis anlayışıyla hizmet vermeye devam eden Bay Bread, 1900’lü yılların başından bu yana milli ve yerli hammadde ve yarı mamulleri kullanarak ürün ve hizmet üretmeye özen gösteren marka konumundadır. Sektördeki öncü rolüyle gerek tüketicinin gerekse toplumun bilinçlenmesine katkı da sağlamaktadır…

1020 gr net ağırlıkta, tüketiciye paket servisle ulaşan Bay Bread dondurmalarının lezzet recetesinin sırrı doğallığında da saklı. Gerçek meyve ve sütten oluşan Bay Bread dondurma çeşitlerinde hem geleneksel lezzet hem de teknolojinin harmanlandığı bir kıvamda sizlere sunulmaktadır.

Tamamen doğal pastörize süt ve gerçek meyvelerin yüksek besin değerini koruyarak üretilen dondurmalara katkı maddesi eklemeyen Bay Bread ürünleri, gıda güvenliği politikalarına uygun olarak da üretiliyor. Gıda hijyenini korurken doğallığıktan da ödün vermeyen marka dondurma işlemiyle mikrobiyal oluşumu sıfırladığı için ekstra katkı maddesi de eklemiyor. Bununla birlikte farklı lezzette olan dondurmaları da doğal meyve içeriyor. Kısacası katkı maddesi, tatlandırıcı yok. Doğal meyve ve süt sayesinde yüksek besin değeri vitamin ve mineral içeriği ile sağlıklı ve besleyici.

Dondurma

Konuyla ilgili haberimiz esnasında Bay Bread Kurucusu Serdar Yalçınkaya‘ya dondurma satın alırken değişken maliyetleri ve dikkat edilmesi gereken hususları da sorduk.

Etiket okurken nelere dikat edilmesi gerekir?

Markette satılan paketlenmiş dondurmalar ambalajların ön yüzlerinde 925ml, 850ml, 750ml, 1500ml gibi hacimsel veriler var iken arkadaki etiketlerinde 850ml/521 gr., 925ml/541gr., 750ml/360gr. gibi etiketler mevcuttur. Fiyatları mukayese ederken ürün ağırlıklarının referans alınması gerekmektedir. Ayrıca ürünlerin içerikleri ve kullanılan hammaddeler de önemlidir, kimi ürün gerçek süt ve meyveden yapılırken kimisi de toz kimyasal ve aromalar ile yapılmaktadır. Bu nedenle maliyetler farklılık gösterirken buna bağlı fiyatlar da değişken olabilmektedir.

Raf ömrünü etkileyen unsurlar nelerdir?

Market dışı mağazalarda satılan ambalajlı ürünler tam endüstriyel ürünlere nazaran daha fazla gerçek süt ve meyve ihtiva etmektedir. Ancak raf ömrü uzun olabilmesi için çeşitli kimyasal ve aromalar kullanılmaktadır. Ağırlık birimi ile satılanlar genellikle santrifuj sistemi ile hacim kazandırılmayan ürünlerdir. Üretiminde hidrojenize margarin yoktur.