Lezita, Fark Yaratan Bayilerini Balkanlar Gezisiyle Kutladı

0
1415

İleri işlenmiş yenilikçi piliç ürünleri pazarında liderliği hedefleyen Lezita, 2019 yılında satış hedeflerine ulaşan bayilerini 26-30 Kasım tarihleri arasında Balkanlar’da ağırladı.

Bosna Hersek ve Karadağ’ı kapsayan “Lezita ile Fark Yaratanlar Balkanlar’da” gezisinde bayiler Saraybosna, Mostar ve Budva’nın tarihi ve turistik bölgelerinde keyifli bir beş gün geçirdi.

Türkiye piliç eti pazarının önde gelen firmalarından Lezita, satış hedeflerini tutturan bayilerinin başarılarını 26-30 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Balkanlar gezisiyle kutladı. Lezita’nın iş ortakları ile ilişkilerini güçlendirme, motivasyonlarını artırma hedefiyle gerçekleştirilen ve Bosna Hersek ile Karadağ’ı kapsayan “Lezita ile Fark Yaratanlar Balkanlar’da” gezisinde Lezita bayileri Saraybosna, Mostar ve Budva’nın tarihi bölgeleri ile kültürlerini tanıma imkanı buldu.

Gezi boyunca bayilere eşlik eden Abalıoğlu Gıda İş Ünitesi Genel Müdürü Mustafa Özdil, Lezita’nın Abalıoğlu Grubu’ndan aldığı güçle büyümeye devam ettiğini söyledi

Özdil, “Lezita, bugün piliç eti pazarının en önemli oyuncularından biri. İleri işlenmiş yenilikçi ürünlerimiz ile fark yaratmaya devam ediyoruz. Elbette bu başarıda ürünlerimizin Türkiye’nin dört bir yanında tüketicilerimizle buluşmasını sağlayan bayilerimizin payı çok büyük. Satış hedeflerine ulaşan bayilerimiz için düzenlediğimiz Balkanlar gezisiyle onlara teşekkür etmek istedik. Hedefimiz bayilerimizle omuz omuza vererek ileri işlenmiş ürün grubunda pazar lideri olmak” dedi.

Lezita, piliç eti pazarında ilk 5, ileri işlenmiş yenilikçi ürünler pazarında ilk 2 oyuncudan biridir

İzmir-Kemalpaşa’da, toplam 100.000 metrekarelik alanı ile Türkiye’nin en modern et entegre tesisinde piliç eti ve ileri işlenmiş et üretimi yapan Lezita, saatte yaklaşık 25.500, günde ise yaklaşık 400.000 adet üzerinde piliç işleme kapasitesine sahiptir.

2006 yılından bu yana istikrarlı bir şekilde büyüyerek sektöründe en çok tercih edilen ve sevilen markalardan biri haline gelen Lezita, güçlü satış ağı sayesinde tüm Türkiye’deki ulusal ve yerel zincir mağazalarda, toplu tüketim ve perakende kanallarında ürünlerini tüketicilerle buluşturmaktadır.

Lezita; yenilikçi ürünlerinin itici gücüyle 2018 yılını sektörün üzerinde büyüme ile kapatırken, cirosunun önemli bir kısmını ileri işlenmiş ürünlerden elde etmektedir. Ürünlerini 30’dan fazla ülkeye ihraç eden ve yaklaşık 3000 kişiye iş olanağı sağlayan Lezita, yenilikçi atılımları ile pazar lideri olmayı hedeflemektedir.