Knorr’un Yepyeni Baharat Ailesi, Ünlü Şef Arda Türkmen’in Yorulduğuna Değecek

0
5065
Arda knorr

Knorr Baharat Ailesi’nin yeni reklam filminde, Arda Türkmen Knorr’la baharatların her aşamasında birlikte. 11 yeni baharat, Knorr güvencesiyle, şimdi sofralara hazırlanıyor.

Katkısız, doğadan gelen lezzeti, bilinen Knorr özeni; üç katlı, lezzetini koruyan ambalajıyla Knorr Baharat Ailesi, 11 farklı çeşidiyle yemekleri lezzetlendirmeye hazırlanıyor.

Reklam filminde ünlü Şef Arda Türkmen ve Knorr, Türk mutfağının vazgeçilmezi olan baharatlar için dağ tepe demeden, baharatın iyisinin peşine düşüyor. Baharatın iyisi, lezzetlisi için gece gündüz demeden araştıran ekip, içine tam olarak sinmeden karar vermiyor. Arda ve Knorr baharatın iyisini buluyor, özenle topluyor. Knorr güvencesiyle kurutulan, el değmeden paketlenen baharatlar, lezzetini koruyan 3 katlı dayanıklı ambalajda sunuluyor.

Ünlü şef Arda TürkmenBaharatların birebir yolculuğunu yakalamak için reklam çekimine gerçekten gün doğumuyla başladık, gün batımıyla bitirdik. Farklı lokasyonlarda, bütün yolculuğa eşlik ettik. Knorr’la her işbirliğimiz oldukça keyifli oluyor, ancak bu reklam filminden tatlı bir yorgunlukla ayrıldığımı söylemek yanlış olmaz.” dedi. Reklam filmi PToT Films ve MullenLowe Istanbul imzası taşıyor.

Mutfaklarda lezzeti katlayan Knorr’un baharat ailesinde; kuru nane, kimyon, sumak, zerdeçal, tarçın, susam, kekik, tatlı toz kırmızı biber, pul biber, karabiber ve zencefil bulunuyor. Arda Türkmen’in, hazırlık aşamasında yorulduğuna değen yeni Knorr baharatlar yemeklerine tat katmak isteyenleri bekliyor.